Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem akarja hogy egyedül mennyek bárhova!
Még a barátnőmhöz sem mehetek föl egyedül. Mert mindig vita alakul ki. Csak nem értem miért. Ez fullasztó. Együtt élünk lassan 2 éve. De úgy érzem megfulladok attól hogy kérlelem hogy had mennyek föl barátnőmhöz. Jah és megbeszélni nem tudom soha vele. De nagyon szeretem.
Volt már valakinek hasonló és mit tett?
Ezt nem nevezném párkapcsolatnak,inkább "életkép Guantanamoból".
Egy percig ne hidd,hogy egy normális kapcsolat ilyen!Senkinek nincs joga korlátozni,hogy hova mész,mit csinálsz.Nyilván,az ember el szokta mondani a párjának,akivel együtt él,hogy "bocs Géza,de ma csak későn érek haza,mert itt és itt leszek." Csak azért,hogy mégis tudja hol keressen,ha 2 napig nem mennél haza.De engedélyt kérni???Ugyan!!!
amég otthon döglesz, vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt a hisztizés helyett.(;
amúgy meg. rúgd tökön, menj ki, zárd rá az ajtót és kész.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!