Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nem akarja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem akarja hogy egyedül mennyek bárhova!

Figyelt kérdés

Még a barátnőmhöz sem mehetek föl egyedül. Mert mindig vita alakul ki. Csak nem értem miért. Ez fullasztó. Együtt élünk lassan 2 éve. De úgy érzem megfulladok attól hogy kérlelem hogy had mennyek föl barátnőmhöz. Jah és megbeszélni nem tudom soha vele. De nagyon szeretem.

Volt már valakinek hasonló és mit tett?

2010. máj. 16. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
leírnád kicsit részletesebben, mi az h nem engedi?? rád zárja az ajtót v mi?
2010. máj. 16. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
sztem hagyd ott ennek csak csúnya vége lehet, az ilyen emberek nem normálisak (tapasztalat)
2010. máj. 16. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
első válaszoló vagyok, nekem is gyanús, h bolond már bocsánat, de az h mi itt azt mondjuk, h hagyd el attól még te nem fogod, így tegyél ahogy jónak látod, csak ne késöbb siránkozz, h leragadtál egy rossz kapcsolatban, attól nincs rosszabb, amikor rájössz, h elcsesztél mennyi időt arra a bizonyos egy emberre, és ugyebár egyszer élünk... tapasztalat
2010. máj. 16. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt nem nevezném párkapcsolatnak,inkább "életkép Guantanamoból".

Egy percig ne hidd,hogy egy normális kapcsolat ilyen!Senkinek nincs joga korlátozni,hogy hova mész,mit csinálsz.Nyilván,az ember el szokta mondani a párjának,akivel együtt él,hogy "bocs Géza,de ma csak későn érek haza,mert itt és itt leszek." Csak azért,hogy mégis tudja hol keressen,ha 2 napig nem mennél haza.De engedélyt kérni???Ugyan!!!

2010. máj. 16. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Vidd magaddal. Pár unalmas délután után hátha meggondolja magát.
2010. máj. 16. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:

amég otthon döglesz, vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt a hisztizés helyett.(;

amúgy meg. rúgd tökön, menj ki, zárd rá az ajtót és kész.:D

2010. máj. 16. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!