Mit csináljak hogy gyorsabban teljen az idő májusig?
Figyelt kérdés
májusban végre elutazom és kint fogok élni. már annyira várom. de valahogy most semmi sem ad erőt, főleg a téli depresszió, úgy érzem sosem jön el a május.
Ugyanígy vagyok vele ,csak nekem nem utazásról van szó, és én is eléggé depis vagyok , az ,hogy májusig elteljen az idő már csak az segít ,hogy kb nem is a jelenben élek,mindig máshol járnak a gondolataim. Ami nagyon rosz, keresem a megoldást :)
2021. dec. 31. 14:34
3/14 A kérdező kommentje:
#2 ugyanez. vagy a multon vagy a jovon ragodok, mar azon gondolkozom, milyen jo lesz ott :D
igy kb azzal telik a jelenem, hogy ki se elvezem, ami mondjuk eleg baj
2021. dec. 31. 14:37
4/14 anonim válasza:
Én se :( mondjuk a jelent nem is nagyon tudnám élvezni ,annyi idióta van körülöttem
2021. dec. 31. 14:48
5/14 anonim válasza:
egyrészt tessék kimozdulni (a fővárosban ma 15 fok volt, most értem vissza, pólóban rohangásztam odakint)
másrészt szerintem nem rossz, amit #2-es ír, hogy ha nagyon nyomasztónak érzed a jelent, akkor gondolatban képzeld magad máshova, csinálj magadnak tavaszi hangulatot, nézegess napfényes képeket, hallgass vidám zenéket, egyél sonkát-tojást-zöldségeket, stb stb
2021. dec. 31. 15:00
6/14 anonim válasza:
Teljes lendülettel készülve a kinti életre minden nap olvass az adott országról (feltételezem távoli ország), nyelvet tanuld, írj napirendet: x órától y óráig ezt teszem, utána meg azt, aztán amazt...
Hallgass ottani rádió és tv csatornákat stb.
2021. dec. 31. 15:02
7/14 anonim válasza:
Idő utazó gépet szerezz be! Menj vissza ajövőbe.
2022. jan. 2. 14:10
8/14 anonim válasza:
Kint rosszabb lesz, csak mondom. Aki nem találja fel magát az országában, az máshol se fogja. Eu szinten, nem afrika szinten.
2022. jan. 2. 14:31
9/14 anonim válasza:
Nekem se szimpi a mostani vezetés, de mégis ma Magyarországnál alig van élhetőbb hely a világon. Jók a fizuk, sok a munkahely, szép a város, ukránok is meg mindenki ide jön jelenleg be dolgozni. Aki külföldben gondolkodik EU válság, járvány és bevándorlók okozta késelések miatt jó nagyot csalódni fog.
2022. jan. 2. 14:37
10/14 anonim válasza:
tanulmányozd a térképét a városnak, ahová mész, nézd meg, hogy vannak-e ott magyarok, valami klub, vagy ilyesmi. Gyakorold, hol az orvos, a rendőr a közelben. gyakorold a nyelvet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!