Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak, hogy gyorsabban...

Mit csináljak, hogy gyorsabban menjen az idő?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz napjaim vannak. Összevesztem a legjobb barátnőmmel. Tudom,nem tűnik nagy dolognak de akkor is nagyon fáj. Meg mostanában kb semmi se jön össze. Jelenleg nyolcadikos vagyok. Alig várom már a suliváltást... de nem azért mert nem szeretem az osztályom... imádom őket,nagyon jófejek és kedvesek. De már egyszerűen annyira jó lenne egy pár új embert megismerni... És év végéig még annyira sok idő van... Valaki tudna segíteni,hogy ne elüssem az időt?
2017. dec. 9. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj bele valami új szabadidős tevékenységbe, hobbiba. Vagy akár sportba. Ha olyat választasz, amit közösségben is lehet csinálni, akkor akár tudsz ismerkedni új emberekkel is
2017. dec. 9. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Olvass, nézz sorozatokat, készülj a felvételire:D

Hamar eltelik ez a pár hónap.

Én mintha tegnap ballagtam volna általánosból, pedig már egyetem végén járok..

Repül az idő, ha nem akarod.

2017. dec. 9. 11:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Egyébként sportolok.:) Ott is nagyon szeretek lenni, akik ott vannak öket is imádom:D Hát igen a felvételire is kéne készülni. Amúgy szoktam de most a hétvégén szerintem nem jutott volna eszembe😅 Szóval lehet megyek és nyomtatok pár felvételis lapot:)
2017. dec. 9. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!