Baj ha egy haverom szallodaszobajában alszom?
Az 1.-re ne hallgass!
Vagy ki kell fizetni a 3. személy díját, vagy akiknek nem kell fizetni...na...? Na??? [link] Ezt kell mondani, és annyi!
Etikátlan, én biztosan nem tenném.
Ki figyeli, van annnyi vendég, hogy a portás foglalkozik 100 emberrel, jaa ott a váltás is.
Kérdező, az étterembe is be akarsz "lógni" mert ott áll a pincér és x a szobákat, na ott bukfenc lenne.
3.-ra se hallgass!
A szálloda vendége, fogadhat a szálloda éttermében, bárjában, wellness részlegében vendéget, csak a költséget a szoba számlához csapják.
Igen? Adott egy 4-5* hotel ahol te előre lejelentetted, hogy te meg +1 valaki megy erre egy 3. beesik, és besétálnátok az étterembe ahol büfé menü van...korlátlan fogyasztás tudod...
A pincér nem hiszem, hogy beenged, mert így ki lehet játszani, ha fizetik a +1 fő ellátását akkor bemehet, jó reggelt.
5.-re.
4. vagyok.
Nem megy a szövegértés?
"... csak a költséget a szoba számlához csapják." Ezt írtam!
#6:
Hagyd a francba, ez egy hülye bunkó, aki mindenkit átver. Arra veri magát, hogy felrúg minden szabályt, biztos túltolta a Meglógtam a Ferrárival c. filmet.
#3,5 vagyok
Állítsd már le magad!
Te engem rágalmazzol ? Azt írtam hogy etikátlan és be se engedné a poncér! Oda is írtam hogy nem tenném meg. Kretén
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!