Mások is lesznek otthon Szilveszterkor?
Figyelt kérdés
24 vagyok, nem járok bulizni, így a Szilvesztert is itthon töltöm.
Te hány éves vagy?
2021. dec. 28. 21:28
1/19 anonim válasza:
18 vagyok, dobj egy üzit ha kedved tartja:)
2/19 anonim válasza:
Szerintem itthon töltöm én is!
19 éves
3/19 anonim válasza:
2-es vagyok!
Igen biztos, hogy lesznek!
4/19 anonim válasza:
Itthon leszek, de ha tehetném, se mennék nagyobb buliba.
5/19 anonim válasza:
Évről-évre otthon szoktam tölteni a szilvesztert, - számomra nem lesz különleges egy nap attól, hogy azt követően eggyel nagyobb évszámot kell a dátumok aktuális helyére beirkálni. Káros szenvedélyem nincs, kerülöm az embereket is, ahol csak módomban áll, - egyáltalán nincs miért dáridóznom, nincs mit ünnepelnem. Este televíziót nézek vagy netezek, eszem, iszom a feleségemmel egy kölyök pezsgőt, aztán amikor elálmosodunk, ugyanúgy nyugovóra térünk, mint bármelyik más napon. 54-ffi
6/19 anonim válasza:
Igen. Nem érdekel. Régen se annyira
bulis korszakomban sem, de már sima buli se erdekel.
Nézem a televíziót. Esetleg kirakózok, mint máskor.
Kb 10 évvel vagyok idősebb nálad.
Nekem se jelent semmit, mint 22:05nek.
7/19 anonim válasza:
Ha szerencsém van, akkor idén el tudok utazni, és senkivel sem kell jópofiznom.
8/19 anonim válasza:
34 vagyok, eddig egyszer nem voltam otthon szilveszterkor (amikor a páromnál voltam azt is otthonnak veszem), 17 évesen.
Szerencsére nem is vágyok rá, hogy elmenjünk valahová
9/19 anonim válasza:
Én is otthon leszek. Párom nincs, a "barátaimat" pedig hagyjuk. Idén annyit csalódtam bennük, hogy már nem szívesen keresem a tàrsaságukat. Inni pedig nem szeretnék. 31/N
10/19 anonim válasza:
igen, anyuval. legalább ő nem lesz egyedül mert maradok vele. 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!