Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gáz, ha 18 évesen egy buliba...

Gáz, ha 18 évesen egy buliba sem voltam még soha és barátaim sincsenek?

Figyelt kérdés

2021. dec. 28. 19:05
 1/9 A kérdező kommentje:
+ az egész szünetet azzal töltöm, hogy telefonozik ugyanígy a szilvesztert is...
2021. dec. 28. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

Na látod, pontosan ugyan ilyen vagyok én is.

Esetleg ha unatkozol, simán dumálhatunk.

2021. dec. 28. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Gáznak nem gáz, a te dolgod hogy élsz. Senkit nem érdekel mennyire unatkozol vagy mennyire vagy magányos, ha erre gondolsz. Mivel ezt nem érzed jónak, változtatni kéne és olyanokat csinálni, amiket eddig nem: ismerkedni, barátkozni, eljárni helyekre, nyitni mások felé.

A buli ugyanez. Nem hagysz ki semmit ha utálod, sőt, még rosszabb lenne ha úgy mennél hogy rühelled. Keress más programokat amik érdekelnek és azokra menj.

Ha beszélgetnél, írhatsz privátban haverkodás céljából.

2021. dec. 28. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Én voltam párszor buliban, de ott is csak leégetni tudtam magamat a szánalmas próbálkozásaimmal. Később már ott is csak a telefont nyomkodtam. Azért vágtam bele, hogy megváltozzak, de reménytelen vagyok. Barátkozni, ismerkedni gyerekkorban, vagy legkésőbb tinikorban kellett volna megtanulni. Így 20 felett nekem már késő.
2021. dec. 28. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, max a gimiben. De ha ebből a körből kikerülsz, a kutyát nem érdekli.
2021. dec. 28. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:

#4 Lehet változtatni, de személytől is függ és elég sok mindent össze kell szedned magadban.

Pl. ahogy írták, ha a bulit utálod, nem a te világod, nem érzed jól magad vagy nem tudsz ott ismerkedni, akkor ha mész is a továbbiakban, nem azért kell mert majd ott fogsz. Hanem elengedni azt a részét és csak kikapcsolódni, tök mindegy ha nem szólsz senkihez egész este. Ha meg utálod, akkor eleve nem oda menni, hanem ahol lehet beszélgetni, nyitottabbak az emberek a barátkozásra.

2021. dec. 28. 19:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Mintha csak én írtam volna a kérdést! 0 barát, 0 buli, 0 társasági élet, csak a telefonom van nekem (szintén 18).
2021. dec. 28. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:
#6 Egy életrevaló, találékony ember biztos rá tudna jönni, mit és hogyan változtasson, hogy menjen a társasági élet. De én csak egy selejtes lúzer vagyok.
2021. dec. 28. 19:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok
2021. dec. 28. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!