Lenéznek az emberek engem,mit tegyek?
Legjobban az osztálytársaim. Külsőre nem vagyok senkinek szimpatikus és emellett tipikus ilyen szelíd,ártalmatlan a kisugárzásom és a megjelenésem,pedig edzek meg szakallat is növesztek,de akkor se tűnök "keménynek",jó kiállásúnak. Ha meg kemény arcot akarok vágni,akkor meg depisnek tűnök.
Pl kitudok fekve nyomni 100 kg-t meg nem érzek semmit ha valaki gyomron ver meg rugdossa a combom. Ezt sokan nem hiszik el,amikor a szemük elött megcsinálom ezeket,akkor döbbenten néznek. Ez annyiban jó,hogy meglepetést tud okozni az emberekben,viszont emellett zavar,hogy alábecsülnek meg lenéznek.
Miért van ez és hogyan bírkózzak meg ezzel? Nagyon zavaró,ahogy lenéznek meg ahogy bánnak velem meg ahogy titulálnak engem.
Egyik barátomnak rosszabb,ő nagyon jól verekszik a lábai meg nagyon erősek mind rúgásban,mind súlyemelésben meg egyensúlyban,emellett eltud kattani az agya durván,de nem látszik meg rajta.Vékony,kicsit magas,hosszú haja van,ránézésre szelídnek meg ártalmatlannak tűnik.Bevallom még én se néztem ki ezeket belőle a legelején,amikor először megláttam.Amikor kóstolgatták páran őt rosszul is jártak.. :D
Ja és egy dolog,nem keménykedni akarok meg nagy vagány lenni és,hogy a gyengébbeket bántsam,hanem jobb,magabiztosabb,határozottabb kiállást és kisugárzást akarok. Próbálkozok,de nem nagyon megy.
Kettes
Remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!