Egész nyáron nem volt külön programom. Jogos, ha ezért lenéznek?
23 éves lány vagyok, egyetemre járok és sok velem egykorú ismerősöm már függetlenül él, dolgozik, megházasodott stb. Idén nyáron 1-2 programom lett volna barátokkal, de végül azokra pont nem tudtam elmenni családi programok/betegség miatt. Különben a családommal nyaraltam (3 kisebb tesóm + szüleim) Keszthelyen, és tök jó volt, de valahogy szégyellem, hogy sehol nem voltam. Pár barátnőmtől is ezt a visszajelzést kaptam, plusz látom, hogy ők hogy be vannak táblázva és mennyi programjuk van.
Úgy érzem, ez huszonévesen már ciki. Le vagyok maradva?
Ez a nyár mondjuk pont nem a sok közösségi programnak meg utazgatásnak kedvezett... de ettől függetlenül is, az aranyszabály: ha jól érezted magad, neked jó volt így, elég volt ennyi, akkor senkinek semmi köze hozzá. Mellesleg másnak akkor sincs joga lenézni emiatt vagy ítélkezni (illetve joga az éppen van hozzá, csak ostobaság a részéről), ha neked nem volt így jó és lett volna igényed többre, csak nem úgy jött ki a lépés.
Én amúgy sose értettem, miért lenne kínos felnőttként is elmenni egy-egy családi nyaralásra a szülőkkel. Én is és a nővérem is külön élünk már, de néha olyan jó elmenni négyesben nyaralni, mint régen.
Még valami: a "ciki" szót töröld a szótáradból, és felejtsd el, hogy másokhoz hasonlítgatod magad meg mások elvárásainak akarsz megfelelni. Teljesen felesleges ilyeneken pörögni, élj úgy, ahogy neked jólesik :)
Nekem is sok ilyen nyaram volt. És akkor mi van?
Ilyesmiért lenézni az embert ostobaság.
Mi az, hogy sehol sem voltál? Voltatok Keszthelyen. :)
Örülj inkább, hogy jó a kapcsolatod a szüleiddel. Mások menekülnek 17-18 éves a nárcisztikus, bántalmazó szüleik elől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!