Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen programok/bulik vannak...

Milyen programok/bulik vannak még amit lehet a koronavírus pánik alatt csinálni itt Pesten?

Figyelt kérdés

Én személy szerint nem félek ettől, viszont nagyon nagy most a korlátozás, sok bulit meg eseményt lefújtak és ugye 100 fő felett nincs semmi. Érdekel hol lehet így szocializálódni és ismerkedni ilyen időkben? Budapesti vagyok, eddig ezekkel nem volt gondom...

De érdekel hogy hova lehetne menni, amit tudtok ajánlani, esetleg ami eddig is jó volt és ez a mizéria nem érinti.

2020. márc. 13. 15:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Remélhetőleg mindent fog érinteni előbb-utóbb. Az oké, hogy te nem félsz - én se félek tőle - de az hogy elkezded-e terjeszteni, nem félelem kérdése.
2020. márc. 13. 15:19
 2/18 October15 ***** válasza:
49%
Házibuli? Azért házatok csak van BP-n is. :D [Jó mondjuk olyan albérletárak mellett nem biztos. XD]
2020. márc. 13. 15:27
 3/18 anonim ***** válasza:
16%

Majd biztos lesz koronázási ceremónia a Mátyás-templomban, mint anno. :D

Király-jelölt már úgyis régóta van.

2020. márc. 13. 15:33
 4/18 anonim ***** válasza:
18%

Most be van zárva a Nemzeti Múzeum, a palástot is el tudja vinni. :D

2020. márc. 13. 15:34
 5/18 anonim ***** válasza:
33%
Ha még nem szocializálódtál, akkor óvodás lehetsz... :-DDD
2020. márc. 13. 15:40
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sem félek a koronavírustól, de még ha tünetmentesen is átvészelem, hordozó akkor is lehetek és nem tudom hogy vagy vele, nekem pl.semmi kedvem nincs megfertőzni a családom.

Bár nekem van szociális életem és vannak barátaim (szeretek is menni), de most kibírom, hogy visszafogom magam. Semmi kedvem karanténba sem kerülni.

A "mizéria" mindent érint most, sehol nem lesznek nagy bulik és a nagyobb kocsmák is bezártak.

2020. márc. 13. 15:50
 7/18 A kérdező kommentje:

Nyilván ha korona gyanús lennék nem mennék sehová, de így igaziból csak kitolás velem mert egyetemek bezártak, így nem nagyon van dolgom, vagyis sokkal több a szabadidőm így mondom és szeretnék valamit csinálni.

Nekem speciel pici a lakásom, meg azért szülőkkel lakom de igen, 1-2 van tervben de ez nem olyan stabil dolog meg más...

2020. márc. 13. 15:51
 8/18 anonim ***** válasza:
70%

Igen, biztos azért van az egész, hogy kitoljanak veled.

Az egyetemek nem zártak be, max jövő héten van még szünet, aztán folytatódik az oktatás.

2020. márc. 13. 15:52
 9/18 A kérdező kommentje:
Mondom engem nem foglalkoztat, lehet felelőtlenség de különösebben nem korlátoz, ha elkapom kigyógyulok és megy tovább az élet, nagyon minimális a halálozási arány (itthon senki nem halt még bele + nem a fiatalokra van ez veszéllyel és szüleimet én sem szeretném megfertőzni, de nyilván ha ilyen gyanúm lesz elmegyek orvoshoz most nem lehet félelemben élni és akkor hónapokig begubózni és semmit sem csinálni mert LEHET hogy elkapom, ez az én véleményem de nem erre akartam célozni a kérdésemet)
2020. márc. 13. 15:55
 10/18 A kérdező kommentje:
#8 Most még ennyire tudják, lehet jövőhéten jön a közlemény még 1 hét és így tovább...
2020. márc. 13. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!