Én viszonylag erős ember vagyok, de miért esik nehezemre újabban az, hogy ha nagyon megbántanak ne sírjak hanem nevessek rajta??
Tegyük fel, hogy valaki megdob egy kaviccsal. Megsérülsz, de ahelyett, hogy ellátod a sebet rendesen, nevetsz egyet, a kavicsot meg zsebre dugod. Ez megtörténik újra és újra és újra. Egy idő után tele leszel sérülésekkel, a sok kavicstól meg már alig tudsz haladni. Nem lenne jobb feldolgozni a sérelmeket? Nem véletlenül mondják a pszichomókusok, hogy az az erős ember, aki tud sírni.
A tanárok meg azért mondják, mert nincs kedvük foglalkozni veled.
Azt mondják az o. társaim hogy hogy szerethetem a rapp zenét annyira mikor állandóan rózsaszínben vagyok? Ezt nagyon csúnyan otrombán mondják. Meg Engem meg lehet sérteni, nem lesz következménye annak ha rám mondják, hogy 80-as sincs az ikum( bocs a helyesírásért) Pedig am 92-es, le lett mérve.
De ha én adok valami tanácsot nem bántásból valakinek akkor rögtön elhordanak minden szarnak és mikor kiderül, hogy mégis jót mondtam akkor is fel vannak háborodva!
ybolond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!