Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más nő számára is taszító, ha...

Más nő számára is taszító, ha egy férfi dohányzik? Úgy érezem 2021-ben ez túl nagy elvárás.

Figyelt kérdés

2021. dec. 11. 14:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%

Én nem dohányzom és nem is szeretnék dohányzó párt magamnak. Utálom a szagát is.

Rossz látni a cigiző kollegáim vagy a főnököm. Minden kávéhoz, beszélgetéshez rágyújtanak. A főnököm lassan egy fél órát sem bír ki nélküle. Én nem vágynék ilyen párra. Nagyon drága és egészségtelen. Minek mérgezzük magunkat feleslegen ilyenekkel?

Párom sem dohányzik szerencsére.

27N

2021. dec. 11. 18:41
 12/25 anonim ***** válasza:
75%

Hová lett a kérdező?

Nem tetszenek neki a válaszok?

2021. dec. 11. 18:42
 13/25 anonim ***** válasza:
79%
El kéne tűntetni a dohányt a bolygóról...
2021. dec. 11. 23:50
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

Nekem nem kifejezetten taszító, de nem szeretem. Ennek ellenére a párom is dohányzik, nem ezen múlt hogy össze jövünk vagy sem.

Engem a kultúrált dohányzás hiánya zavar.

Ha már valaki dohányzik, mert van rá ideje igenis álljon félre és szánja rá azt az 5 percet. De én, aki sietne ne szagoljam már menet közben azt a szart mögötte vagy ha elsétál mellettem.

Lakásban dohányzást semennyire nem tűröm el. Szerencsére ebben a párom is egyet ért, minden alkalommal kimegy az erkélyre.

A cigicsikket tessék legalább a kukáig elvinni. Még akkor se dobjuk el, ha már elöttünk 100an megtették.

Fogmosás, de minimum a rágó cigi után.

Eddig egyetlen emberrel találkoztam, aki kultúrált dohányzó volt. A tömegtől félre vonulva, kuka közelében gyújtott rá mindig. Illetve megkérdezte a nőtől, hogy rágyújthat-e. Illem és etikett.

2021. dec. 12. 05:45
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

Számomra nem taszító. Mikor megismerkedtem a jelenlegi párommal még nem tudtam, hogy cigizik (bár nem túl sokat), tök jól elbeszélgettünk, nagyon szimpatikus volt, megvolt a vonzalom, tehát biztos nem építettem volna le csak azért, mert cigizik. Mondjuk ez más kategória, de legjobb barátnőméknél az volt, hogy amikor összejöttek nem cigizett a barátja, majd rá kb 1 évre valahogy rászokott. Barátnőm nem feltétlenül örült neki, de nyilván nem dobta ki az embert, akibe szerelmes volt, pusztán amiatt, mert dohányzik.

Én párom sem dobálja el soha a cigi csikket és természetesen az előírt szabályokat betartja, tehát bizonyos intézmények x méteres körzetében nem gyújt rá, ahogy buszmegállóban sem, ellenben ha utcán sétálunk, akkor szokott cigizni, független attól, hogy mennyi ember van ott, hisz nyilvánvalóan mindig lesznek emberek az utcán, amiatt nem fog bebújni egy bokorba, nehogy más megérezze a füstöt..

2021. dec. 12. 12:27
 16/25 anonim ***** válasza:
33%
Úgy látom az 50%-osnak egyik válasz se tetszik mert mindet ő pontozza le. Elmondod mi a gond?
2021. dec. 12. 12:48
 17/25 anonim ***** válasza:
46%
Ha már a kultúrált dohányzás szóba jött, undorító dolog az erkélyen / az ablakban dohányozni. Ugyanis a füst nem elszáll a semmibe, hanem a fölötted lakók ablakán / erkélyén dűl be. Volt ilyen szomszéd alattunk, el is költöztünk amint volt rá lehetőség. Sosem értettem miért nem lehet lemenni a bejárati ajtóhoz és ott elszívni.
2022. jan. 26. 08:46
 18/25 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem meg egyáltalán nem undorító dolog a saját erkélyeden vagy az ablakodnál cigizni! A dohányzás minden benti helyről ki van tiltva, az utcán is számos korlátozás van életben (bizonyos épületek x méteres körzetében szintén nem lehet stb stb), de az már vicc kategória, hogy még a saját lakásodban meg az erkélyeden is a szomszéd akarja beszabályozni, hogy cigizhetsz-e… Nekem speciel ez a “szokás” sokkal undorítóbb, mint az erkélyen cigizés. Így is a nem dohányosok vannak mindenhol előtérbe helyezve, de ez sem elég, mindig van valami, ami miatt hisztizni lehet.

Az meg senkitől nem várható el, hogy szélben, hidegben, fagyban, esőben folyamat lejárjon a panel elé cigizni. Ott meg a járdán sétáló embereket fogja zavarni vagy épp az elsőn lakót, mert hozzá száll fel. Akkor most sétáljon ki a városból is? Ráadásul sokszor van, hogy az ember kócos/zsíros hajjal, pizsiben fekszik a kanapén és semmi kedve hajat mosni, plusz felöltözködni csak azért, hogy elszívjon egy cigit.

Azt meg se említsük, hogy a naponta közlekedő több millió autó kipufogófüstje meg a gyárak keményéből ömlő füst mennyivel károsabb egy kis cigifüstnél, de nyilván a dohányzó szomszédba kell belekötni..

2022. jan. 29. 18:45
 19/25 anonim ***** válasza:
26%

Kedves 18-as válaszoló!

Éppen ez a probléma, hogy az erkélyen dohányzás nem magánügy, ugyanis mindenki más is azt szívja feletted. Azért ezt megérteni nem kell orvosi diploma!! És igenis elvárható, hogy hajnali 2-kor ne arra ébredjek, hogy fulladok a füstben ( nyáron nyitott ablaknál), mert valaki szívja azt a szart, mintha muszáj volna!

2022. jan. 30. 16:54
 20/25 anonim ***** válasza:
26%
Plusz hozzáteszem, hogy Svájcban már betiltották az erkélyen / ablakban dohányzást. Pár év és remélem nálunk is tiltva lesz.
2022. jan. 30. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!