Gucsti123 kérdése:
Miért lehet ilyen egy lány?
Figyelt kérdés
van egy lány ismerősöm aki tetszik ő is tudja.. sokat beszélünk stb... de mostanában alig beszélünk flegma lett azt hittem haragszikrám de azt mondta hogy nem meg kérdeztem hogy miért ilyen azt mondja nem tudja
huuu már 3x írtam kérdést és mindig le törlik :/
2021. dec. 10. 19:49
1/6 A kérdező kommentje:
mit tegyek ?
miért lett ilyen hirtelen?
2021. dec. 10. 19:50
2/6 anonim válasza:
Le akar koptatni. Ne tegyél semmit, hagyd békén.
3/6 anonim válasza:
Ennyiből nem sokat tudunk mondani. Kismillió oka lehet (valami olyat mondtál, tettél, ami zavarja; nem érdekled; más érdekli..)
4/6 A kérdező kommentje:
De ezt nem értem egyszer találkázunk ölelget minden másnap meg hozzám se szól de látom hogy az iskolában meg mindig nézz
nem tudok rajta ki igazodni
2021. dec. 13. 18:27
5/6 A kérdező kommentje:
15 éves ő is én is ha ez segítség
2021. dec. 13. 18:30
6/6 A kérdező kommentje:
hogy tudnám szóra bírni hogy mi baja van?
akár mit kérdezek hogy haragszik stb azt mondja nem csak azt mondja hogy nincs kedve semmihez bocsi ha fura vagyok...
2021. dec. 13. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!