Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szeretsz gyakorizni?

Szeretsz gyakorizni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 19:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Kényszeresen csinálom, mert ez az egyetlen kapocs köztem és a külvilág közt. De a színvonal nagyon megy lefele. Egyre kevesebb itt az ember, a trollok aránya növekszik. Eddig nem találtam alternatívát.
2021. nov. 24. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés van amikor besokallok a hülye értelmetlen,kérdésektől és törlöm magamat.Eltelik egy 1-2 hónap és hiányozni kezd az oldal.

Próbálok segíteni a válaszaimmal ha tudok talán ez ami miatt visszajövök ide.

2021. nov. 24. 19:57
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
#12 Én is pont ugyanígy vagyok. Hosszabb rövidebb időre jegelem néha az oldalt.
2021. nov. 24. 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:
37%
Azt nem tudom felfogni, ha valaki ennyire fikázza ezt az oldalt, mi a rákért nem takarodik el innen mindörökre?
2021. nov. 24. 20:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Szeretem az oldalt, mert nem egyszer kaptam már itt segítséget, és többször ráeszméltem arra, hogy némelyik gondom nem is annyira egyedi, mint elsőre gondoltam volna. Bár mostanság nincs fent annyi tag, mint rég, és érződik, hogy 1-2 kérdező nagyon aktív és sok kérdést termel, még így is jó a kérdések közt böngészgetni. A bunkóbb/kötekedőbb réteg bár néha elveszi ideig-óráig a kedvem az oldaltól, mindig visszanézek később, mert szeretek és szívesen segítek másoknak, még ha csak egy pár soros válaszról is van szó.
2021. nov. 25. 12:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem
2021. dec. 23. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!