Ki lehetett az a nő akit a 61 es villamoson láttam gyakorizni?
Figyelt kérdés
Kék nadrágba fekete felsőbe volt, és egy telefonon nyomta a gyakorit ami nem iphone volt. Én velem szemben ültem és szintén gyakoriztam , a felhasználó nevére lennék kíváncsi :D2018. aug. 22. 11:00
1/8 A kérdező kommentje:
Jaa es 22 lany vagyok meg mielott barki barmi rosszra gondolna
2018. aug. 22. 11:02
2/8 anonim válasza:
Szerintem Rózsika néni volt. De nem biztos.
4/8 Metionin válasza:
Bárki lehet, az is előfordulhat hogy nincs regisztrálva csak olvasgatott.
5/8 anonim válasza:
Szia, szerintem én voltam. A felhasználónevem:(;ollem. Kérlek ne írj privátot, félénk vagyok.
6/8 anonim válasza:
Gratula, én még egy GYK-sal sem találkoztam még így véletlen. Amikor felhozom, hogy GYK., akkor mindenki azt hiszi, hogy egy dilis valami. De lehet, hogy pont így palástolják, hogy ők is GYK-sok.
7/8 anonim válasza:
Èn is sok gyk-sal találkoztam, így vèletlen. Gratula! :D
8/8 anonim válasza:
"velem szemben ültem":):)
Amúgy nem ismerem nagy eséllyel az említett hölgyet; mert nem sűrűn fordulok meg arra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!