Miért kezdtél el gyakorizni?
Figyelt kérdés
Hogy találtál rá az oldalra?
Mióta vagy itt?
Tervezed ,hogy egyszer nem fogod használni?
2020. nov. 26. 14:42
1/18 anonim válasza:
Szeretek kérdésekre válaszolgatni.
Nekem minden kérdezős oldal tetszik igazából, régen a formspring, ask.fm, curiouscat, stb.
2/18 anonim válasza:
Már lassan 10 éve vagyok itt, eleinte szórakozásból, meg kérdések válaszolgatása miatt. Most már, ismerkedésre használom. Aki szimpatikus választ ír vagy olyan kérdést, kapja már a privát üzenetet.
3/18 anonim válasza:
Nincs életem, ha lenne én biztos nem jönnék ide.
4/18 anonim válasza:
Először konkrét kérdésem volt. Most már inkább szórakozok a kérdéseken. Egyre kevesebb a normális kérdés és válasz, túl sok a kamu és a troll.
5/18 anonim válasza:
Olyan jelleggel kezdtem el, hogy segítsek házifeladatokaban. Úgy voltam vele, nekem is jó, ha magyarázni kell, mert tudom mit nem értek, meg annak is aki el segítek. Szóval ezért kezdtem el. De azóta már egy csomó más kategóriában is válaszolok. Például szívesen hallgatom azokat is, akiknek valami lelki gondjuk van és beszélni akarnak róla. Egyelőre nem tervezem, hogy abbahagyjam.
6/18 anonim válasza:
12 éves korom óta, 14 éve. Voltak praktikus kérdéseim és a tipikus kamaszkori nyavalyáimat is megosztottam a közösséggel. Az érdeklődési területemmel kapcsolatban sok hasznos tanácsot adtam másoknak. Az első kérdéseim között talán valami kábelelvezetési ötletet kerestem :D Valahogy kiadta a kereső az oldalt, vagyis egy kérdést innen, azért regisztráltam. Kérdezni már ritkán szoktam, de akkor is kevés válasz jön, annyira speciális dolgok jutnak eszembe. Még sokáig tervezem használni, bár volt olyan időszak, amikor kevesebbet voltam fent. Mostanság minden nap benézek.
7/18 anonim válasza:
unatkoztam a munkahelyemen, és úgy döntöttem, hogy a válaszaimmal megpróbálok segíteni másokon, és cserébe én is megtudok sokmindent a világról az érdekes kérdésekre érkező válaszok olvasásával.
8/18 anonim válasza:
Meg akartam kérdezni valamit aztán itt ragadtam. Ide meg úgy találtam, hogy a gógli ezt adta ki amikor feltettem egy kérdést.
9/18 anonim válasza:
Kb fél éve vagyok itt, a covid miatt otthonról dolgozok, és az üresjáratokat korábban azzal töltöttem, hogy a kollégákkal beszélgettem, de most nem tudhatom ki mennyire elfoglalt, ezért nem akarok zargatni senkit és inkább feljövök ide kérdésekre válaszolni. A szakmámba vágó kérdésekben kezdtem el először segíteni, aztán szép lassan felfedeztem az oldalt. Annyira sok időt azért nem töltök itt, de azt élvezem.
10/18 anonim válasza:
Már több mint 5 éve regisztráltam először, hogy feltegyek egy kérdést. Nem folyamatosan szoktam gyakorizni, inkább korszakaim vannak. Ez a mostani személyes csúcsnak számít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!