Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kezdtél el gyakorizni?

Miért kezdtél el gyakorizni?

Figyelt kérdés

Hogy találtál rá az oldalra?

Mióta vagy itt?

Tervezed ,hogy egyszer nem fogod használni?

2020. nov. 26. 14:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm mutatta, 14 éves koromban, most 28 vagyok. Ma már inkább válaszolok, mint kérdezek. Eléggé felhígult a társaság, kevésbé aktív, mint régen, így már nem annyira szeretem, de értelmes kérdésekre szívesen válaszolok, és szeretem olvasgatni a régi válaszaimat. Sokat változtam, jó látni, olyan, mint egy napló.
2020. nov. 26. 15:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Unatkozok

2 órás idoeltoltés

2020. nov. 26. 15:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én már nem is emlékszem milyen rég kezdtem itt nézelődni

Valamit kerestem neten és gyakran láttam, hogy feldobja ezt az oldalt is...

Aztán egyszer gondoltam megnézem...

Először leesett az állam, hogy millió kérdés válaszokkal, csupa olyan téma, amiket az ember nem kérdez meg a környezetében, mert nem bízik, mert kényes téma, mert szégyelli, mert akármi...

Eleinte nagyon sokat olvasgattam.

Szeretem ezt az oldalt, mert nagyon sok értelmes kérdés és válasz is van, persze sokkal több olyan, ami nem az...

Érdekes mások nézeteit,meglátásait olvasgatni összevetni a sajátommal.

Aztán rászoktam a válaszolgatásra is.

Volt hogy hónapokig nem néztem fel ide, de van hogy sokat itt lógok. Többnyire ha nincs rendben körülöttem valami.

Valahogy könnyebb átvészelni a nehézségeket, ha látom, hogy nem egyedül küszködök és másnak sem habos torta az élete.

2020. nov. 26. 15:16
 14/18 anonim ***** válasza:

"Miért kezdtél el gyakorizni?": kerestem valamit, amire nem találtam választ, és véletlen belebotlottam az oldalba;

"Hogy találtál rá az oldalra?": lásd előző mondatot;

"Mióta vagy itt?": kb. 10 éve megszakításokkal;

"Tervezed ,hogy egyszer nem fogod használni?": igen, de ahhoz más, tartalmasabb elfoglaltságot kellene találnom, vagy egy barátnőt.

2020. nov. 26. 19:36
 15/18 anonim ***** válasza:

A Google túlzottan sokszor adta ki az oldalt, mint találat a kereséseimre. Sokadik alkalommal találtam magam szemben az oldallal és épp egy matekos kérdésnél voltam. Nem értettem a házit, de az egyik válaszban ott volt egy idézet egy oldalról, linkkel megtoldva és ugye regisztrációval lehet csak megnézni. Szóval az megtörtént, a linkelt oldal nagyon hasznos volt és utána pedig itt maradtam.

Talán 2 éve regisztrálhattam (~18 évesen), de március óta vagyok aktív tag (napi szinten járok fel), előtte csak hébe-hóba.

Abbahagyni nem tervezem, de kevesebbet használni viszont igen.

2020. nov. 26. 22:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Így jött ki a lépés.
2021. nov. 24. 19:04
 17/18 anonim ***** válasza:

2010-ben találtam rá, már nem tudom, hogyan és gondolom az anonimitás tetszett meg. 17 éves voltam, abban az évben töltöttem a 18-at.

Aspergeres vagyok, így szabadidőm zöme azzal megy el, hogy olvasok arról, ami épp érdekel. Most ebben a pillanatban nincs ilyen "erős" érdeklődési köröm, ami nem is jó, mert stresszes vagyok. Na mindegy. Mindenesetre emiatt könnyen rátalálhattam az oldalra egy random Google-keresés során.

Azért én azt érzem, hogy egyfajta űr-betöltés ez az oldal.

Egyedül lakom, szingli vagyok. Imádok egyedül lenni és igénylem, mindig akkor vagyok a legesleg-stresszesebb, ha túl sok a társas program. Mégis így, ebben a formában már túlzás (pl a párkapcsolat hiánya). Rengeteg kérdést írok ki és másokét is olvasom és sokszor érzem, hogy egyfajta beszélgetés-pótlék ez, igazából ezekről a témákról beszélgetni szeretnék, csak nincs kivel.

Máskor valamely problémámat írom ki ide.

Az életemben csak egy területen haladok (karrier), de abban is túl sok küzdelem árán, lassan és stresszesen. Illetve emiatt nincs időm más fontos dolgokra. (Karrierrel csupán az a célom, hogy legyen egy terület, amiben megtapadok, biztonságot ad, növekvő fizetést és persze szerethető.)

Ha lenne párkapcsolatom, rendben lenne a testi egészségem, lenne időm rendesen (és nem otthon) edzeni, a párommal terveznénk a jövőt, olykor elutaznánk túrázni, wellness-ezni, kisebb utazásokra, esténként pedig mindketten elmesélnénk a napunkat, akkor nem lenne bennem ennyi félelem, görcs és űr, amit itt töltök ki.

Szerintem olvasgatnám az oldalt, de inkább a tematikus kategóriákat és főként megfigyelőként.

((Amúgy nem tudom, ez alapján milyen kép alakult ki rólam. Vékony, festett hajú, aránylag jól öltöző nő vagyok. Sportolok, de sajnos otthon. Törődök az egészségemmel. Vannak barátaim, akikkel találkozom, de nem eleget - nemcsak rajtam múlik, a felnőtt élet ilyen. Vannak hobbijaim, bár azok zömében hanyagolva.))

29N

2021. nov. 24. 19:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy én is észreveszem, hogy egyre kevesebb a felhasználó, a kérdés és a válasz.

Például válaszoltam a Tudományok - Egyéb kérdésekben és órák múlva még mindig az volt OTT a legújabb válasz.

Itt az Emberek kategóriában is egyre kevesebb az életfilozófiás jellegű vagy mit tegyek/hogyan változzak stb. jellegű kérdés.

Nekem sajnos nincs meg az eredeti regisztrációm, 9 éves volt, amikor töröltem, mert válságban voltam, durván bántottak, letöröltem magam. Igazából nagyon sajnálom azt a fiókot.

Az Aspergerrel kapcsolatban is rengeteg feltett kérdésem volt ott és sok-sok válaszom. Értékes levelezések is. Különböző életszakaszaimból, élethelyzeteimből, látszott a fejlődésem is az Asperger kapcsán, néhol visszaesésekkel, de alapvetően stabilan felfelé.

2021. nov. 24. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!