A bulizással egyáltalán nem vesztesz semmit, felesleges szórakozás, menj inkább túrázni haverokkal, családtagokkal, biciklizz, kirándulj sokat, nem csak bulikban lehet ám szocializálódni meg kikapcsolódni, menj dolgozni, ismerkedj meg ott új emberekkel. Tudom nehéznek hangzik, de én is így voltam vele mint te, de amióta dolgozom azóta könnyebben is tudok kommunikálni másokkal.
2021. nov. 21. 21:26
12/17 anonim válasza:
En nem bantam meg
2021. nov. 21. 22:22
13/17 anonim válasza:
A pia,kábszer miatt nem maradsz le semmiről.Egy jó társaság viszont fontos.Én alapvetően visszahúzódó vagyok,voltak bulisabb korszakaim,rossz élmények is értek,de teljesen meg nem jó begubózni.
Szóval azért legyen valami társaságod,ha csak túrázgattok az is jó.
2021. nov. 22. 06:49
14/17 anonim válasza:
Én eü okokból nem ihatok, ezért nem nagyon járok bulizni, de épp emiatt nincs nagyon társaságom, barátaim, barátnőm sem.
Fáj a dolog, de ez van...
21F
2021. nov. 22. 10:00
15/17 anonim válasza:
14. Ez nem ok én is lejárok ha nem vagyok fáradt és másnap meló, de nyilván nem baszok be és ennyi.
Egyébként nem feltétlen társaságfüggő, ha idegileg szétmegyek lehet 1 hétig iszok majd minden másnap és utána lehet hónapokig nem is iszok mert minden ok.
2021. nov. 22. 14:56
16/17 anonim válasza:
Amúgy nézzétek meg a hindukat, ne azt amelyikek tényleg szívnak, hanem tradicionális Vaisnava v itt elterjedt krisnásokat, még koffeint se isznak a legtöbben mégis úgy buliznak mint aki be van mindenezve :D
2021. nov. 22. 14:58
17/17 anonim válasza:
Egyénfüggő, mint minden. Személy szerint nem érzem úgy, hogy bármit is veszítettem volna, az ilyesféle erőltetett bulizás nekem egyébként is kínzás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!