Sokat veszít az aki fiatalon nem jár társaságba, nem bulizik?
Nekem nem volt kivel mennem, meg annyira nem is vágyom a társaságra, szórakozásra. De így meg eléggé magányos voltam/vagyok.
Sok jóból marad ki aki nem bulizik fiatalon és nem él?
Igen elég sokat egy életen át sajnálni fogod ha nem teszed.
Legalábbis nekem igy lett.
Rövid leszek:
Igen.
Sok lesz most az otthonülő antiszoc kommentelő, aki majd be akarja mesélni, hogy nincs így.
De így van.
Bulizni nem éri meg ha ismerkedési szándékkal mész oda, a fellépő miatt menj, máskülönben felesleges, tapasztalat.
Eleve kinézitek egymást a csajjal, szerencsésebb esetben még józan, rosszabb esetben pedig már csak azért mászik rád mert legbelül az ital kihoz belőle ezt azt, de józanul elnézne feletted.
Én kifogtam melósként egy tanult csajt, a fesztivál végeztével szembesültem facen az életével, ami az enyémhez és övéhez képest ég és föld, jogi egyetemre járt akkor, de egy fiatal csajról, tornacipőben, farmer shortban, átlagnál kicsit szebb arccal nem lehet túl sok mindent megtudni ilyen helyen.
Egy nagy pofára esés volt, és ez hazavágta a nyár hátralévő részét, de elkönyvelem annak hogy járva tapasztalja meg az ember a világot.
Jó buli akkor jó ha van haverod és független vagy de tudsz egy kicsit szórakozni a csajokkal, annak sem rossz akinek enged a csaj szokottnál több italt, ritkán belefér.
Engem noszogattak ilyen kibérelt nyaralóba, ahol szanaszét itta magát néhány ember, jókat sztoriztunk szintén egyedülálló srácokkal, mellette folyamatosan főztünk, ettünk, sütöttünk. Úgy képzeld el hogy a hangulat miatt oda érkezésünk napján nem aludtunk másnapig, már úgy kellett lefeküdni kicsit hogy legyen erőnk később ismét inni, majd tombolni.
Én nem tudok értékelni egy sima bulit, nekem ezek a főzős italozós, idegenekkel megismerkedős alkalmak jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!