Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elmennétek egy olyan buliba...

Elmennétek egy olyan buliba ahol tudod hogy lesznek drogok?

Figyelt kérdés

Régen csináltam elég sokáig majd abba hagytam. Aztán múltkor csak úgy elmentem a városba, találkoztam a haverjaimmal és az lett a vége, hogy ittunk egy csomót+egész végig füvet szívtunk.

Most hétvére meg megint elhívtak egy szülinapi buliba, de attól tartok megint az lesz ami múltkor, romokba értem haza...ne értsetek félre, nagyon jó volt, de mivan ha megint nem tudok ellent mondani?...29f

2021. nov. 20. 14:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Menj el, és próbálj meg mértéket tartani. Nem olyan nehéz az, ha tényleg akarod, akkor menni fog.
2021. nov. 20. 15:32
 12/19 anonim ***** válasza:
27%

Mi van a mai gyerökökkel?

Én nyálkahártyán analizálva végigmarnám mindegyik cumót ott.

2021. nov. 20. 15:39
 13/19 anonim ***** válasza:

10#

Arról "híresek" mert többsègben olyanok használják akik nincsenek rá se felkèszülve se megèrve.

Nem a növèny vagy a szer a hibás ha te nem tudod használni csak a tömegnek ezt így könnyebb tálalni ès mindig azok a legokosabbak akik soha nem használták de hallottak róla,hogy az "milyen csúnya,veszèlyes dolog". Elmondom,hogy az egèszben KIZÁRÓLAG az ember a veszèlyes.

2021. nov. 20. 15:48
 14/19 anonim ***** válasza:
36%
Értem. Akkor nyilván véletlenül adták a "halucinogén" nevet néhány drognak, hisz teljes mértékben irányíthatóak. Nem számítottam ekkora észlényre ma ébredéskor!
2021. nov. 20. 15:52
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
ha neked ez problemat okoz, es ugy erzed beszippantana, vagy olyan helyzetbe kerulnel miatta, amit nem akarsz, akkor ne menj el.
2021. nov. 20. 15:54
 16/19 anonim ***** válasza:

14#

Semmi gáz. Összetèveszted a dolgokat gondolom tapasztalat híján. Lehet egy drog hallucinogèn attól mèg nem ő fog irányítani. Van olyan,hogy beleengeded magad ès vègignèzed amit az agyad vetít a drog hatása alatt de az is Te vagy. Sokan úgy èlik meg,hogy valaki más irányítja őket - a cucc de ez úgy akkor sem igaz mert belőled indul ki minden,a te fejedből.

2021. nov. 20. 16:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Azert mert egy olyan buliban vagy ahol egyesek tiltott szereket fogyasztanak, attol meg neked nem kell fogyasztani ... de ettol meg a buliba miert ne mehetnel el? Minden szorakozohelyen vannak drogok, szoval akkor szorakozohelyre sem jarsz?
2021. nov. 20. 16:07
 18/19 anonim ***** válasza:
58%

Persze ,hogy elmennék....

Ráadásul nagyon szívesen!

2021. nov. 21. 07:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem fogok neked prédikálni, mert felnőtt ember vagy. Én inkább a dolog hátterébe gondolnék bele.

Kérdező gondold végig az ezzel kapcsolatos érzelmeidet, miérteket.

Mi miatt készítetted ki magad legutóbb?

Pusztán a bőség varázsa, addig habzsolsz amíg van belőle?

Vagy feszélyezve érezted magad, és így próbálsz ellazulni?

Józanul tudod magad jólérezni velük?

Ha baj van, vigyáznak rád, vagy pl hagynak részegen vezetni?

Tukmálják rád a következő kört, van-e esetleg abból flexelés hogy ki mennyit bír?

Ha el vagytok készülve, mi a program? Megy az állatkodás, vagy pl zenére lazultok?

Ki fizeti ezt?

Ezeken a partikon kívül beszélsz velük, mit csináltok együtt?

Függeni sokmindentől lehet, ez alkat kérdés első sorban.

Ha te ezektől a dolgoktól lemész kutyába, vagy ha a "baráti kör" kihasználja ha ilyen helyzetbe hozhat, akkor lehet tényleg jobb ha nem mész el.

2021. nov. 22. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!