Ti elmennétek ebbe a buliba?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy én imádok bulizni de nincsenek ismerőseim. Nem is zavarna ha csak egy emberrel mennék akivel jóban vagyok, ha ő se ismerne senki mást. Én nem oldódok fel nagyon idegen emberek között, és ha az a barát akivel vagyok otthagy akkor nagyon rosszul fogom érezi magam. Ráadásul szülinapi buli lesz, de nem is ismerem az ünnepeltet. Egy barátnőm hívott hogy menjek vele, aki meg van hívva, de nincs pofám beállítani egy helyre ahol senkit se ismerek illetve akivel megyek se közelről ismeri őket. Viszont nagyon szeretek bulizni és már rég voltam. Ti elmennétek?2015. nov. 20. 20:35
1/9 anonim válasza:
Nem.Te mit szólnál ha idefen arcok lennének a Te születésnapodon?
2/9 A kérdező kommentje:
Engem nem zavarna egyáltalán.
2015. nov. 20. 20:38
3/9 anonim válasza:
En nem mennek el.... bar engem sem zavarna ,ha par szep lany megjelenne:)) de en nem mennek el...
4/9 anonim válasza:
Minek menjél el? Hát én nem látom túl sok értelmét! Ezt döntsd el ;)
5/9 anonim válasza:
Én sem mennék el olyan buliba, ahová nem vagyok hivatalos, kivétel lehet, ha tudom, hogy ismeretlenek is mehetnek.
6/9 A kérdező kommentje:
barátnőm azt mondta hogy azt mondta neki a srác hogy mehetek
2015. nov. 20. 20:47
7/9 anonim válasza:
Akkor érdemes , ajándék vásárlást a barátnőddel közösen intézzétek . Ő tudja mi az ünnepelt az ízlése .
8/9 anonim válasza:
Én voltam olyan házibulin, ahol a házigazdát nem ismertem, szülinapi buli volt.
A barátnőmmel mentem én, és még egy srác, akit nem ismert a házigazda/szülinapos. Életem egyik legjobb bulija volt :D
9/9 A kérdező kommentje:
Én is voltam, nem a legjobb bulim volt de barátnőmmel nagyon jól elvoltunk. :)
2015. nov. 25. 06:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!