Ti így elmennétek szilveszteri buliba?
Ami a gondom, hogy kb 2 hét múlva 3 tárgyból is lesz vizsgám, ebből egyhez még hozzá se kezdtem, a másik kettővel is csak annyit foglalkoztam, hogy a tételeket kidolgoztam. A ZH-k mondjuk meglettek, talán nagy gond már csak nem lesz a vizsgán, de azért jó lenne nem full hülyén beülni a vizsgára.
Decemberben lakásfelújítás volt, és csak nem rég lettünk készen emiatt maradt ki egy hónap. Plusz még dolgozom is és a munkáról nem olyan könnyű lemondani, mert rendes munkahelyem van, nem diákmeló.
Hívtak ugye buliba, de nagyon arra hajlok, hogy inkább kihagyom. Az egyik tárgy miatt már alapból egy éves csúszásban vagyok, mert tavaly konkrétan lesz*rtam és még egy évet nincs kedvem csúszni.
Ha tanulni kell akkor tanulj.
Amúgy a bulizás sem feltétlenül kell abból álljon, hogy tajtrészegre iszod magad és 2 napig döglődsz. Becsatlakozol este 10-11-kor egy sörrel, éjfél után meg lelépsz és 1-kor már ágyban is vagy, így másnap már tudsz tanulni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!