Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti így elmennétek szilveszteri...

Ti így elmennétek szilveszteri buliba?

Figyelt kérdés

Ami a gondom, hogy kb 2 hét múlva 3 tárgyból is lesz vizsgám, ebből egyhez még hozzá se kezdtem, a másik kettővel is csak annyit foglalkoztam, hogy a tételeket kidolgoztam. A ZH-k mondjuk meglettek, talán nagy gond már csak nem lesz a vizsgán, de azért jó lenne nem full hülyén beülni a vizsgára.

Decemberben lakásfelújítás volt, és csak nem rég lettünk készen emiatt maradt ki egy hónap. Plusz még dolgozom is és a munkáról nem olyan könnyű lemondani, mert rendes munkahelyem van, nem diákmeló.

Hívtak ugye buliba, de nagyon arra hajlok, hogy inkább kihagyom. Az egyik tárgy miatt már alapból egy éves csúszásban vagyok, mert tavaly konkrétan lesz*rtam és még egy évet nincs kedvem csúszni.

2016. dec. 27. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Túl lehet éni. Sokan nem mennek.
2016. dec. 27. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom tanulni úgyse fogsz, se Szilveszterkor se Újévkor. Nekem eddig még soha nem sikerült. Menj el nyugodtan!
2016. dec. 27. 14:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát pedig muszáj lesz. Ha meg elmegyek akkor 2 nap esik ki, mert elsején nem hinném hogy leszek olyan állapotban hogy tudjak tanulni. Mondjuk délutánig tudnék tanulni, de én Esténként jobban fog az agyam, akkor már nincs semmi dolgom.
2016. dec. 27. 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha tanulni kell akkor tanulj.

Amúgy a bulizás sem feltétlenül kell abból álljon, hogy tajtrészegre iszod magad és 2 napig döglődsz. Becsatlakozol este 10-11-kor egy sörrel, éjfél után meg lelépsz és 1-kor már ágyban is vagy, így másnap már tudsz tanulni is.

2016. dec. 27. 17:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem is eszembe jutott ez, hogy később csatlakozom és korán lelépek.
2016. dec. 27. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan menj el, nem feltétlenül kell talajrészegre innia magát az embernek csak mert itt az év utolsó napja... De egyébként te tudod, neked kell érezned, én a helyedben elmennék. Én is egyetemista vagyok (jog), és hasonló helyzetben vagyok, ugyanis 5-én és ha minden jól megy 6-án is vizsgázom, és nem ez az első vizsgaidőszakom, tudom saját tapasztalatból, hogy a szilveszteri, vagy újévi tanulás sose akart összejönni, de ettől függetlenül mégsem január elején voltak azok a vizsgák, amik nem sikerültek. Én is hiavatalos vagyok ugyan házibuliba (bár a mai mércével mérve talán az nem is számít igazi bulinak) barátnőmhöz, ahol nem lesz egy nagy hepaj, iszogatunk, röhögcsélünk, elszórakoztatjuk egymást stb. Inni fogok, de nem képszakadásig. Én úgy oldom meg, hogy 31-én napközben azért tanulok is, és így este nyugodtabb szívvel megyek el buliba. Nem akarlak rábeszélni a rosszra, meg tényleg mindenkinek meg van az egyéni határ, amit bír, meg ami még belefér, de szerintem köss kompromisszumot magaddal és menj el, úgy, hogy nem iszod le magad nagyon, de azért kicsit jól is érzed magad. Szórakozz egy kicsit, nem kell aznap éjfélkor is a tételek felett görnyedni egy pohár pezsgővel a másik kezedben.:) Üdv, és BÚÉK!
2016. dec. 28. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!