Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire számít, hogy mivel...

Mennyire számít, hogy mivel foglalkozik az ember, vagyis mit dolgozik?

Figyelt kérdés
24 éves fiatalember vagyok. Jelenlegi állásom, postai kézbesítő vagyok. Ez ciki vagy nevetséges munkakör? Lépten nyomon amikor idegen lányok, fiúk kérdezik vagy hallják hogy merre dolgozom, mosolyognak vagy nevetnek magukban. Kérdezném én, hogy tényleg ennyire égő ez a dolog, vagy manapság már valóban csak a mérnökök vagy egyéb felső kategóriában dolgozók érvényesülnek?
2021. nov. 13. 19:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Én gyárban dolgozok, rám is így néznek, de nem érdekel. Jó munkám van, szeretem. Igaz, én hamar megállapodtam, és a férfiakat amúgy sem érdekli annyira, hogy mi a munkám, meg egyébként sem a diplomás fiúk között keresgéltem. Suba-subával a legjobb.
2021. nov. 13. 20:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezen a bolygón semennyire.

Gondolj bele elmész egy bolygóra ahol mindenhol szar van, és választhatsz h villávval vagy lapáttal túrod a szart, vagy fost. Több választásod is van, még is úgy érzed ezek nem igazán neked való feladatok. Bármelyiket is választod, mennyire számít?

Ugye ugye.

2021. nov. 14. 09:26
 13/13 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező sajnos az a baj, hogy a mai embereket két dolog érdekli csak az életben, főleg a nőket, pénz és külső... Én orvos vagyok, jól keresek, de mivel nem reklámozom és nem vagyok kigyúrt kihaénnem bunkó ezért kb. emberszámba sem vesznek.
2021. nov. 14. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!