Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az idősebb felnőttek miért...

Az idősebb felnőttek miért olyan okoskodóak? Meg amit ők mondanak nekem mindent meg kell értenem, de ha én mondom nekik az igazságot akkor szemtelen vagyok és rögtön kuss a nevem, de ha hazudok az érdekükben nekik akkor meg hazug dög vagyok.

Figyelt kérdés

2021. nov. 13. 08:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

na látod 😀 ők is ezt csinálják.

aki meg okos, az gondolkodik. és rájön, hogy lehet az is, hogy a másik mondd valami jót. nem biztos, de érdemes végiggondolni, nem kapásból lesöpörni. a tapasztalat néha más megvilágításba helyezi a dolgokat. de erre majd később rájössz te is 🙂

2021. nov. 13. 09:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Sokuk "egyedül én, épített fel a fél-, ha nem az egész országot" gondolkodásúakkal nem lehet mit kezdeni.

Ott van pl.: Japán, ahol volt atomkatasztrófák, nincsenek ilyen sok önmagától elszállt személy...

2021. nov. 13. 10:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nem erőltetem rá semelyik nálam fiatalabb emberre a saját egyénre szabott hülyeségeimet, - amikor megosztom valamelyikkel az élettapasztalatomat, - ezt akkor azért szoktam tenni, hogy neki lehetőleg ne kelljen már megugrania azokat az akadályokat, amelyeket én megugrottam egy probléma megoldásának kapcsán, - tehát ha úgy tetszik, pont az érdekében "okoskodom"! -Van, aki megérti ezt, s van, aki nem!
2021. nov. 13. 11:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Meg vannak keseredve.Egy gyerekkel pedig könnyebb packázni.
2021. nov. 13. 13:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a 4-es írta a lényeget: é nis úgy látom, hogy az 50 felettiek nagy része vmennyire burokban él.

Felnőttek egy más korban, a mai világgal nehezen tartanak lépést. többségük nyelvet nem beszél, gyakorlatilag a családján munkatársain kívül nem beszél senkivel, interneten max. a facebookig jut el.

ezen kívül azt se felejtsük el, hogy a magyar emberek többsége frusztrált, elhízott, boldogtalan, ezért okoskodással próbál kompenzálni.

2022. febr. 8. 05:39
 16/16 anonim ***** válasza:
ja! és még annyi, hogy nekem van olyan idősebb, 50es ismerősöm, akinek egész életében xar munkája volt, mindig súlyosan túlsúlyos volt, nyelvet nem beszél, mégis a legkülönbözőbb témákban okoskodik.
2022. febr. 8. 05:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!