Az idősebb felnőttek miért olyan okoskodóak? Meg amit ők mondanak nekem mindent meg kell értenem, de ha én mondom nekik az igazságot akkor szemtelen vagyok és rögtön kuss a nevem, de ha hazudok az érdekükben nekik akkor meg hazug dög vagyok.
na látod 😀 ők is ezt csinálják.
aki meg okos, az gondolkodik. és rájön, hogy lehet az is, hogy a másik mondd valami jót. nem biztos, de érdemes végiggondolni, nem kapásból lesöpörni. a tapasztalat néha más megvilágításba helyezi a dolgokat. de erre majd később rájössz te is 🙂
Sokuk "egyedül én, épített fel a fél-, ha nem az egész országot" gondolkodásúakkal nem lehet mit kezdeni.
Ott van pl.: Japán, ahol volt atomkatasztrófák, nincsenek ilyen sok önmagától elszállt személy...
Szerintem a 4-es írta a lényeget: é nis úgy látom, hogy az 50 felettiek nagy része vmennyire burokban él.
Felnőttek egy más korban, a mai világgal nehezen tartanak lépést. többségük nyelvet nem beszél, gyakorlatilag a családján munkatársain kívül nem beszél senkivel, interneten max. a facebookig jut el.
ezen kívül azt se felejtsük el, hogy a magyar emberek többsége frusztrált, elhízott, boldogtalan, ezért okoskodással próbál kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!