Létezik férfi/női barátság?
Jelenleg 3olyan nő ismerősöm van, akik állandóan keresik a társaságomat, beszélgetnek velem, de nem akarnak tőlem semmit 😅
Se szex, se kapcsolat se semmi...
De akkor miért keresik állandóan a társaságomat?
És miért nem koptatnak le azután sem, miután rá kérdeztem a szex/kapcsolat témára? 😅 én szókimondó ember vagyok, így témába hoztam ezt is... de egyértelműen frieend zonába nyomtak, és ugyanolyan beszélő viszonyban vagyunk, mint előtte is voltunk.
De ha nem akarnak semmit, akkor miért keresik állandóan a társaságom? Miért ugornak a nyakamba, amint meglátjuk egymást? És miért sérelmezik, ha egy ideig nem keresem őket?
Mert bírják a fejedet.
Jófej, bő beszedu vagy?
Jófej/gondoskodó/védelmező/humoros/határozott
Ezek azok a tulajdonságaim, amiket gyakran megkapok másoktól.
De mivan akkor, ha én kapcsolatot akarok? És nem barátokat 😅
Ha te kapcsolatot akarsz, akkor ezt közöld egyenesen, hogy nem barátkozás a célod, aztán engedd meg a másik félnek, hogy eldöntse, hogy ez így oké-e neki, vagy ő nem akar barátságnál többet.
Egyébként létezik férfi-nő barátság, én megtapasztaltam, tökmindegy, hogy akik nem hisznek benne, mit mondanak, ez a téma már sokszor ki lett vesézve ezen az oldalon is.
"Jófej/gondoskodó/védelmező/humoros/határozott"
Ha van férjük,barátjuk,akkor nem biztos,hogy akarnak tőled valamit szexuális téren.Vagy pedig nem nézel ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!