Létezik férfi és nő között barátság?
Létezik férfi-nő barátság.
Ennyiből nem tudhatjuk biztosra, hogy beleszerettél-e... lehet. De ezt először magadban kell tisztáznod.
Szerintem nincs, többszörös tapasztalat. Sok fiú barátom volt, akit barátként kezeltem, aztán idővel vagy én vagy ő elkezdett másként érezni. Nekem a vőlegényem is így lett, 2 évig csak barátok voltunk, aztán ő elkezdett másképp nyitni, nekem tetszett, meg épp nem is volt senkim, de féltem, hogy ha nem jön be a dolog, akkor oda a jó kapcsolatunknak. Nekünk bejött.
Viszont! Azért eljárunk társaságokban és ott van egy facér fiú, amúgy külsőre tetszik, meg értelmes gyerek is, de egyrészt szeretem a párom, másrészt ők is jóba vannak, ezért igyekszem semlegesként tekinteni rá. Nem volt semmiféle összenézés vagy csipkelődés, tényleg tök semleges dolgokról beszélgetünk, főleg társaságban. Igazán akkor ijedtem meg, amikor volt egy-két erotikus álmom vele. Nem mondtam el senkinek, elkerülni meg nem kerülhetem a srácot, mert az inkább feltűnő lenne.. Inkább ösztönnek könyveltem el. Nem szeretnék szemellenzős se lenni, de tudni kell helyén kezelni a dolgokat.
Amúgy valahol normális, hogy az ember, ha sokat van együtt a másikkal vagy sokat beszélgetnek valahol kialakul egy vonzódás, csak mint írtam tudni kell helyén kezelni a dolgokat.
Főiskolás koromban volt egy ilyen barátságom az egyik évfolyamtársammal. Soha egyikünk sem tekintett potenciális társként a másikra, ez nem is alakult volna ki, mert nekem más férfiak tetszenek és neki is más nők a zsánerei. Szakmai érdeklődésünk volt közös, ez alakította ki a barátságot, segítettünk egymásnak a tananyagban. Nálunk nem volt soha barátság extrákkal. Ő egyébként bele volt zúgva évek óta egy olyan ismerősébe, akit még középiskolából ismert - ezért is tudom, hogy nem olyan nők tetszenek neki, mint én -, viszont sem ő nem mert kezdeményezni, sem a lány. Beszélgetéseink során szóba került ez a plátói szerelme, én adtam neki pár tippet a kezdeményezéshez, ma már házasok, gyerekkel, az esküvőjükre is meghívtak, és örülök neki, hogy összejöttek.
Nem mindenki ösztönlény, hogy vonzódjon minden ellenkező neműhöz, akivel egyébként van közös érdeklődésük. Ilyen elven akkor meg a melegek között nem lehet azonos neműek közötti barátság? Szerintem ez hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!