Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezik férfi és nő között...

Létezik férfi és nő között barátság?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk barátok, végig kisertük egymás párkapcsolatait. Most nagyon ráhajtott egy csajra és valamiért féltékeny vagyok, rosszul esik hogy mesél a lányról ,(pedig eddig is mesélt a csajozásairól). De ilyet eddig sosem éreztem. Beleszerettem volna?
2021. szept. 23. 12:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is ritka. Nekem mostanában nagyon sok barátságnak hitt kapcsolatomról derült ki, hogy a másik fél már rég továbbgondolta.

A Te esetedben lehetséges, hogy beleszerettél :-) Talán egy pár nap alatt leülepedik benned, és tisztábban látsz majd.

2021. szept. 23. 22:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem HOSSZÚTÁVON egyetlen egy esetben létezik, mégpedig ha nincs kémia..ha az egyik fél sem vonzódik de csak kicsit sem a másikhoz, ha van egy kis vonzódás a minimum hogy SEX lesz a vége, és az már nem olyan barátság illetve ha minimum az egyik bele szeret a másikba, már az sem...
aug. 23. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!