Hogy éreztek azzal kapcsolatban, hogy ilyen esetszámok mellett sincsenek se korlátozások, se online oktatás? Ekkora a szuriba vetett hit?
Az a mese.
A többi a közelgő választások miatt van.
Attól mert nem kötelező, hordhatsz maszkot akárhol. Vagy milyen korlátozásra vágysz még? Legyünk bezárva mint tavaly és ne legyen sok embernek munkahelye?
Ja vagy a suli miatt megy a rinyálás. Értem.
Kettes. 1., Ti véleményeteket kérdeztem erre visszakérdezel kétszer is.. Mondhattad volna azt is hogy tök happy vagy például.
2., Bár utálom, tömegközlekedésen és a munkahelyemen is kötelező a maszk.
3., Felnőtt vagyok, nem iskolás, miért rinyálnék miatta?
Mégis az online oktatást hozod fel. Ja az a legfontosabb. Érdekes én felnőttként nem azon izgulok, hogy mikor lesz már online oktatás.
Akkor várd a korlátozást! Jó lesz majd szabadtéren is maszkban lenni meg mikor zárva lesz minden és kijárási lesz este!
Nem a szuri miatt, hanem a választások miatt.
Egy másik kérdésnél már kifejtettem, bemásolom:
Ausztriában kizárják az oltatlanokat egy csomó helyről, csak beoltottak vagy gyógyultak mehetnek éttermekbe, szépség- és masszázsszalonokba, fitnesz- és sporttermekbe, szállodákba, moziba vagy színházba.
Elvileg ők a követendő példa, de Orbán Viktor ez ügyben nem meri vállalni a felelősséget, hanem áttolta a cégvezetőkre, munkáltatókra.
Ami utalhat arra, hogy a jövő évi választásokat figyelembe véve nem mer ilyesmit közvetlenül meglépni.
Na szóval, ha ilyesmit nem mer meglépni..minek zárná be az iskolákat, ami elsősorban az általános és középiskolákra vonatkozna...az egyetemet hagyjuk, oda már felnőttek járnak. Csomó szülőnek kellene szabadságot kivennie hogy otthon legyen a gyerekkel, lehet egyesek a munkájukat is elveszítik.
És ugye a szülők kik? Szavazók! Ugyanúgy, ahol a 18.életévüket betöltő gyerekek is, akiknek szerintem már ki van a tökük az online oktatással(vagyis egy elég nagy részüknek biztos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!