Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek elmenjek vagy ne?

Mit tegyek elmenjek vagy ne?

Figyelt kérdés
Apa egyik legjobb barátjának lesz ma az 50dik születésnapja amikor az apának volt mi a tesómmal elhívtuk őt meg az egész családját. Ők viszont tudtommal nem hívtak meg minket csak az apát aki azt mondta hogy mi is nyugodtan menjünk a tesómmal. Most mit csináljak elmenjek vagy ne?
2021. nov. 6. 17:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem igen biztosan nem fog haragudni érte
2021. nov. 6. 17:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

hát maradj otthon, ezek olyan felnőtt dolgok, ha ő nem küldött meghivást akkor nem illik, én személy szerint nem mennék, nem az én barátom.

Az pedig, hogy ő eljött a felkérésre és család is volt invitálva az pedig megint más, mint amikor csak apukád van invitálva család nélkül.

Lehet, hogy csak férfiak lesznek és nem családok, erre nem gondoltál, hogy ő másmilyen szülinapot tart?

Na mindegy én nem mennék oda, ez a lényeg!

2021. nov. 6. 17:12
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Hívatlanul én sem mennék. Szerintem ne menjetek, lehet férfi bulit tartanak.
2021. nov. 6. 17:16
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Ne menj.

Tényleg lehet, hogy olyan program lesz, ahol csak ötvenes férfiak érzik jól magukat, és direkt ezért nem hívta az egész családot.

2021. nov. 6. 17:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem mennék így.
2021. nov. 6. 17:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Én se mennék
2021. nov. 6. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
A születésnap mítikus hiedelmekben gyökerezik. Nem védi senki az ünnepeltet. Sőt, mostanában többen haltak meg erőszakos módon! Valójában a tisztelet és köszönet a szülőnek járna aki továbbadta az életet, de akinek minden ember köszönheti az életét, a Teremtő! Neki ki köszöni meg?
2021. nov. 6. 17:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Elmentem nem volt gáz sőt örültek is a buli meg jó volt
2021. nov. 6. 20:09
 9/11 anonim ***** válasza:
7. Tessék? Mi az, minden bolond szabadon mászkálhat?
2021. nov. 6. 21:39
 10/11 A kérdező kommentje:
7es elég komoly mentális zavarokkal küzdhetsz
2021. nov. 6. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!