Betegesen sokat eszek! nem tudok leállni a kajálással egyszerűen. Ha nem zabálok, fizikailag is rosszul vagyok!!! Mit csináljak hogy elmenjen ez a nagy farkasétvágyam?
Reggeli: 5-6 zsemle vajkrémmel és pirított szalonnával benne. Utána egy kis édesség, ma 4 turórudi volt. Majd 3 tejeskávé 3 kanál cukorral.
Tízórai: 2 szendvics általában, utána ma ettem 2 tábla milka csokit majd egy almát+ 2 tejeskávé.
Ebéd: Ma ettem 3 tányér spagettit, előtte 2 tányér gulyáslevest. Majd desszertnek megettem 1 rudit.
Uzsonnára általában 4-5 doboz gyömölcs jughurtot eszek meg oreo kekszet 6 csomaggal legalább.
Vacsorára leginkább rántottát szoktam enni, 5 tojásból+ zöldségekkel.
Mindennap megiszok 2 liter vizet, a folyadék fogyasztásra ügyelek.
Szerintem fordulj szakemberhez.
Azért jó lenne tudni, amúgy milyen magas vagy, hány kiló, vagy milyen munkát, fizikai tevékenységet végzel a mindennapokban, illetve hány éves vagy.
Lehet mentális eredetű ez a falásroham, de akár valamilyen hiánybetegséged van, amit a szervezeted állandó evéssel pótolna, de nem a jót, vagy nem jól eszel, vagy valami felszívódási betegséged van, és emiatt nem épül be a szervezetedbe. Lehet endokrinológiai gond is.
Volt ismerősöm, aki majdnem ennyit evett, jó azért, a 6 csomag Oreo meg csoki túlzás, a nasi mennyiség nem volt ennyi, vagy épp semennyi, de a kaja igen, 190 centi volt, focizott és 20 évesen 80 kilóval ez volt az elég étel.
De amit te eszel meg, tényleg rengeteg. Orvoshoz forudlj vele.
Jézusom, én kb egy héten eszek ennyi mindent meg :D
Hány kg, cm vagy kérdező?
És nő vagy férfi?
Jó nagyokat cuccolhatsz :D
Nem 150 kg-ot akartál írni? :D 165 cm-hez 50 kg bőven jó, még kevés is.
Amúgy meg ne szarokat egyél, hanem figyelj arra, hogy sok fehérjét egyél, jobban laksz tőle és tovább tart a jóllakottság érzés. Szénhidrátoktól nem fogsz jól lakni, zsíroktól és fehérjétől viszont igen (de ez nem azt jelenti, hogy erőltetni kell a ketót). Csokit pl. kilószámra is ehetnéd, előbb jönne rád a hányinger, minthogy a benne lévő zsírtól jóllakjál.
Alapvetően ha elég fehérjét eszel és eleget iszol, akkor sokkal könnyebbb leküzdened ezeket a falási rohamokat, mintha nem lenne meg a telítettség / jóllakottság érzés.
Mondom ezt úgy, hogy régen 60 centis pizzákat zabáltam be egy evésre, de azóta 30 kg-ot fogytam és elmúltak a kényszer evéseim.
Az is segíthet, ha helyette beiktatsz egy kis mozgást, mert ennyi evésnél azért látszik, hogy ez valami pótcselekvés már nálad.
Ha egyedül nem megy a változtatás, akkor meg keress fel szakembert, de 165 cm / 50 kg az oké. Viszont ha ezt folytatod, akkor az az 50 hamar 150 lesz.
Lehet nem ártana orvoshoz menni.
Lehet férges vagy.
Pl macskátol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!