Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Betegesen sokat eszek! nem...

Betegesen sokat eszek! nem tudok leállni a kajálással egyszerűen. Ha nem zabálok, fizikailag is rosszul vagyok!!! Mit csináljak hogy elmenjen ez a nagy farkasétvágyam?

Figyelt kérdés

Reggeli: 5-6 zsemle vajkrémmel és pirított szalonnával benne. Utána egy kis édesség, ma 4 turórudi volt. Majd 3 tejeskávé 3 kanál cukorral.

Tízórai: 2 szendvics általában, utána ma ettem 2 tábla milka csokit majd egy almát+ 2 tejeskávé.

Ebéd: Ma ettem 3 tányér spagettit, előtte 2 tányér gulyáslevest. Majd desszertnek megettem 1 rudit.

Uzsonnára általában 4-5 doboz gyömölcs jughurtot eszek meg oreo kekszet 6 csomaggal legalább.

Vacsorára leginkább rántottát szoktam enni, 5 tojásból+ zöldségekkel.

Mindennap megiszok 2 liter vizet, a folyadék fogyasztásra ügyelek.

2021. szept. 29. 13:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Gondolj arra milyen fiatalon fogsz meghalni, hogy addig is az életminőséged mennyire rossz lesz, tehat egy rövid, szenvedésekkel teli életet fogsz élni.
2021. szept. 29. 13:17
 2/13 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Szerintem fordulj szakemberhez.

Azért jó lenne tudni, amúgy milyen magas vagy, hány kiló, vagy milyen munkát, fizikai tevékenységet végzel a mindennapokban, illetve hány éves vagy.

Lehet mentális eredetű ez a falásroham, de akár valamilyen hiánybetegséged van, amit a szervezeted állandó evéssel pótolna, de nem a jót, vagy nem jól eszel, vagy valami felszívódási betegséged van, és emiatt nem épül be a szervezetedbe. Lehet endokrinológiai gond is.

Volt ismerősöm, aki majdnem ennyit evett, jó azért, a 6 csomag Oreo meg csoki túlzás, a nasi mennyiség nem volt ennyi, vagy épp semennyi, de a kaja igen, 190 centi volt, focizott és 20 évesen 80 kilóval ez volt az elég étel.

De amit te eszel meg, tényleg rengeteg. Orvoshoz forudlj vele.

2021. szept. 29. 13:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy az első mondja,nem tudom hány kg vagy, de egy gyomogyűrű segíthet.
2021. szept. 29. 13:21
 4/13 anonim ***** válasza:
45%

Jézusom, én kb egy héten eszek ennyi mindent meg :D

Hány kg, cm vagy kérdező?

És nő vagy férfi?

Jó nagyokat cuccolhatsz :D

2021. szept. 29. 13:22
 5/13 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok és 50 kg és 17 éves lány, a suliba jönnek rám a falás rohamok általában.
2021. szept. 29. 13:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem kamu!/:
2021. szept. 29. 13:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Először is orvos+ kivizsgálás. Utána valószínűleg fokozatosan kell csökkenteni a kaját és összeszűkíteni a gyomrot. Én nagydarab vagyok (184cm/100 kiló), de nagyon keveset eszek. Apránként ettem egyre kevesebbet, és most már nem is tudnék sokat. Hozzászokik a szervezet és a gyomor, de idő kell hozzá. Pontos terv, önfegyelem, kitartás.
2021. szept. 29. 13:25
 8/13 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%
Azért mindnekébb menj el orvosi kivizsgálásra, mert ez a hasnyálmirigyedet, emésztőrendszeredet nagyon megterheli. A későbbiekben súlyos gondjaid lehetnek, ha nem is csak az esetleges testsúlygyarapodást nézzük.
2021. szept. 29. 13:30
 9/13 anonim ***** válasza:
25%

Nem 150 kg-ot akartál írni? :D 165 cm-hez 50 kg bőven jó, még kevés is.

Amúgy meg ne szarokat egyél, hanem figyelj arra, hogy sok fehérjét egyél, jobban laksz tőle és tovább tart a jóllakottság érzés. Szénhidrátoktól nem fogsz jól lakni, zsíroktól és fehérjétől viszont igen (de ez nem azt jelenti, hogy erőltetni kell a ketót). Csokit pl. kilószámra is ehetnéd, előbb jönne rád a hányinger, minthogy a benne lévő zsírtól jóllakjál.

Alapvetően ha elég fehérjét eszel és eleget iszol, akkor sokkal könnyebbb leküzdened ezeket a falási rohamokat, mintha nem lenne meg a telítettség / jóllakottság érzés.

Mondom ezt úgy, hogy régen 60 centis pizzákat zabáltam be egy evésre, de azóta 30 kg-ot fogytam és elmúltak a kényszer evéseim.

Az is segíthet, ha helyette beiktatsz egy kis mozgást, mert ennyi evésnél azért látszik, hogy ez valami pótcselekvés már nálad.

Ha egyedül nem megy a változtatás, akkor meg keress fel szakembert, de 165 cm / 50 kg az oké. Viszont ha ezt folytatod, akkor az az 50 hamar 150 lesz.

2021. szept. 29. 13:31
 10/13 anonim ***** válasza:

Lehet nem ártana orvoshoz menni.

Lehet férges vagy.

Pl macskátol.

2021. szept. 29. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!