Betegesen sokat eszek! nem tudok leállni a kajálással egyszerűen. Ha nem zabálok, fizikailag is rosszul vagyok!!! Mit csináljak hogy elmenjen ez a nagy farkasétvágyam?
Reggeli: 5-6 zsemle vajkrémmel és pirított szalonnával benne. Utána egy kis édesség, ma 4 turórudi volt. Majd 3 tejeskávé 3 kanál cukorral.
Tízórai: 2 szendvics általában, utána ma ettem 2 tábla milka csokit majd egy almát+ 2 tejeskávé.
Ebéd: Ma ettem 3 tányér spagettit, előtte 2 tányér gulyáslevest. Majd desszertnek megettem 1 rudit.
Uzsonnára általában 4-5 doboz gyömölcs jughurtot eszek meg oreo kekszet 6 csomaggal legalább.
Vacsorára leginkább rántottát szoktam enni, 5 tojásból+ zöldségekkel.
Mindennap megiszok 2 liter vizet, a folyadék fogyasztásra ügyelek.
Velem ugyanez volt 17 évesen, csak én fiú vagyok. 70 kg voltam, kb ugyanennyit, sőt volt hogy többet is ettem. A túrórudi nagy kedvencem volt, napi 2 szinte minden nap megvolt...óri@sból + napi másfél flakon pepsi.🤷♂️
Szóval szépen meghíztam 89 kg-ra. Aztán rájöttem hogy mondhatni stresszevő vagyok, szóval próbáltam nem stresszelni a dolgokon, ha mégis, akkor sem a kajába fojtottam. Újra elkezdtem a hobbimmal foglalkozni, az általa ért idézőjeles sikerek boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá tettek. Aztán valahogy visszaállt minden, lefogytam, most 69 kg vagyok (175 centihez).
Ez mondhatni egy öngeneráló folyamat volt. Ha nem volt kedvem semmihez/ rossz kedvem volt, akkor ettem. Emiatt eltunyultam és meghíztam, és mégúgyse volt kedvem semmihez sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!