Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk/lányok mi a fontosabb?

Fiúk/lányok mi a fontosabb?

Figyelt kérdés

Mi a fontosabb, hogy valaki igényes és, hogy hogy öltözködik vagy az alakja/testalkata az embernek?

Nem arról beszélek, hogy márkás/drága ruhák, felőlem turisat is érthetünk, de ha az ízléses, jól néz ki és jól van összepárosítva az sokkal faszábbul néz ki mintha valaki csinos vagy izmos lenne. Ez csak az én véleményem? Szerintem kiakasztó amikor valaki papagájnak öltözik és pl. számára előnytelen ruhába.

2021. nov. 6. 08:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
20%

Egyetértek az utsóval. Egy alacsony, csúnya srác öltözhet akárhogy, csak egy díszes kertitörpe marad.

Egy magas, helyes srác előmászhat a mocsárból is, attól még helyes marad.

2021. nov. 6. 09:12
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
Akkor ajánlom neked a Kálvin téren hempergő, magas csöveseket, hiszen azok helyesek neked :-D Sok sikert! :-D
2021. nov. 6. 09:16
 13/24 anonim ***** válasza:
33%
Az a fontosabb, hogy milyen a személyisége.
2021. nov. 6. 09:32
 14/24 anonim ***** válasza:
39%
12. Az édeskevés hogy magas. Sok randa fiú hiszi azt, hogy attól mert magas, jópasi, de közben okádék a pofája. 🤣😂
2021. nov. 6. 09:45
 15/24 anonim ***** válasza:
23%
14-es mert te biztos valami topmodell lehetsz :-D
2021. nov. 6. 09:55
 16/24 A kérdező kommentje:
9-es. Mindenki úgy jó ahogy van és ezt el kell fogadni. Aki ledisznózza az embereket mint egyes ide válaszolók, azok a hulladék emberek. Valójában tényleg inkább a személyiség számít, de ahogy az 5. írta tényleg számít a ruha is és az igényesség. De a restalkat és az arc az őszinte és jószívű emberek számára nem lesz fontos:)
2021. nov. 6. 10:00
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
15. Igen, eltaláltad.
2021. nov. 6. 10:01
 18/24 anonim ***** válasza:
68%

[link]

Tőlem az ilyen felöltözhet többszázezer forintos estélyibe, akkor sem lesz vonzó vagy szép. Az igényesség az egészségre való törekvés velejárója szerintem.

2021. nov. 6. 10:13
 19/24 anonim ***** válasza:
12%
Hol van itt már az egészség.... te mesevilágban élsz :-D
2021. nov. 6. 10:36
 20/24 anonim ***** válasza:
34%
Én a testalkatra szavaztam. Azon jóval nehezebb változtatni, mint a ruházkodáson.
2021. nov. 6. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!