Mitől lesz valaki egy társaságban, vagy csak úgy álltalában nagymenő?
Foglalkoztat a téma. Próbálom kideríteni, de nem igazán megy.
Persze vannak tipikus tulajdonságok amiktől menő valaki: pl fiúkat nézve: izmos, jóképű, gazdag, nagy ismerettségi kör.
De mégis van egy csomó ismerősöm aki hiába gazdag, esetleg hiába jókepű mégsem menő, nem kell a lányoknak, szinte levegőnek veszik, holott emelett inteligens, művelt fiúkról van szó.
Vajon mitől lesz valaki menő srác?
15-25 évesekre gondoltam
Nekem volt egy ismerősöm, nagybátyja az éjszakában volt benne.
Srác olyan önbizalommal rendelkezett, meg kinézet duma, öltözködés is volt mellé, hogy a suli összes csaja oda meg vissza volt tőle.
Érettségire audi a6 kocsit kapott, azt hiszem a legmenőbb volt mindenki közül.
Én is jó dumás gagyok, dalokat és gerseket is írok és adok elő... aha? Általánosban anno biztos, de a gimnáziumban is ugyan indultak rám csajok, de nekem egy olyan jellett, akinek nem jöttem be, de nekem a szépsége miatt kellett és ott hőbörögtem meg rivalizáltam, ami miatt ki lettem utálva.
Az miatt elhúzódtam, zárkózott lettem. Most az egyetemen elsőévesként igyekszek visszatérni a közösségbe, újra megnyílni.
(Néha már kényszerből túlzok és vágok fel dolgokkal, egykor saját autómárkát is találtam ki és terveztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!