Fenyeget a helyi nagymenő mit csináljak?
Egy fickó azt állítja hogy azért döglenek a galambjai mert a kertembe az úgynevezett "airsoft lövedéket" felcsipegetik. Ismétlem a saját kertemben! Igen a kertembe szoktam kipróbálni a fegyveremet miután bütykölök rajta valamit.
2 háznyira lakik tőlem. És valóban a galambjai ide is szoktak berepülni a kert végébe csipegetni vagy száraz fűszálért.
Most mondhatnátok küldjem el melegebb éghajlatra de, Ő itt a helyi kiskirály ! Gondolom minden városba van ilyen ember aki Jól menő vállalkozó, a polgármester volt osztálytársa, a helyi rendőrfőnökkel járnak horgászni + elég alvilági figura is. Nos a legnagyobb baj az hogy már állatorvoshoz is elvitte felboncolták és megállapította hogy ezért döglött meg a galamb. És persze az állatorvos számláját is rajtam akarja behajtani valamit több galamb árát össz- visz 300.000ft-ot ha nem fizetek beperel.
Nekem nincs pénzem ügyvédre valamit ilyen ember ellen ugyis veszítenék, és még a perköltség is enyém lenne.
Ötletek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!