Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek, ha férfiként...

Mit tegyek, ha férfiként kicsit nőies vagyok?

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem jobb lenne, ha máshogy öltöznék és viselkednék, de akkor nem érezném jól magam. Viszont amikor magamat adom, akkor úgy érzem, mintha állandóan bámulnának engem.

Nőiesség alatt úgy értem, hogy festett vörös a hajam, nincs borostám, vékony vagyok, élénk színű ruhákat is hordok, valamint ritkán sminkelem is magam.

22F

2021. okt. 16. 11:25
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
67%

Keress elfogadó barátokat vagy beszélgess kedves emberekkel az interneten!

Otthon a családod elfogad? Barátaid szeretnek? Suliban/munkahelyen tisztelnek? Ha ezeknek egy részére nem a válasz, akkor vátoztatnod kell a környezeteden valamit: vagy a nézőpontjukon vagy, ha ez lehetetlen, akkor kerülnöd kéne őket, hogy jobban érezd magad, ne kapj gyakran negatív visszajelzéseket. Az utcán megbámulnak, oké, de sok mindenki mást is: aki külföldi, aki túl magas, aki nagyon alacsony akinek piercingje van, aki tetovált, aki szép, aki csúnya, a fogyatékost, a cigányt, azt, akiről süt, hogy sok a pénze, a hajléktalant, a kocsmatölteléket, a kisgyerekeket, a kövér embert, a sovány embert, a nagymellű lányt minden ruhában, a kismellűt, ha melltartó nélkül megy utcára, azt, akinek nagy a feneke, azt, akinek fura a haja, olyanokat, akik valamilyen szubkultúrához tartoznak és úgy öltöznek, aki non-binary, aki transz, aki androgün vagy akár azt is, aki szimplán nem a 350 fős pofrészek állandó lakója, csak éppen megszáll egy kiadott házban/ismerős ismerősénél szívességből.

Lényeg a lényeg, néha mindenkit megbámulnak, engem, téged, s minden ismerősödet nézte már meg magának valaki. Bosszantó tud lenni, de ez van, ha egyedi vagy, szokj hozzá a szemekhez, amik néznek téged. Ha bántalmaznak, zaklatnak, védd magad, tegyél feljelentést, ha kell. Ugyanolyan jogaid vannak, mint bármely más férfinak, ne érezd magad se többnek, se kevesebbnek a stílusod miatt, hisz az csak a felszín, akik kedvelnek, azoknak a belső értékeid kéne, hogy számítsanak.:)

2021. okt. 23. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!