Hogy kell bulizni férfiként?
mi a hozzáállás?mi a koncepció?mit jelentene az,hogy ma bulizok egy jót?nem élvezem a bulikat annyira, egyedül szoktam állni mindig, illetve összeszedtem már egy lelki sérülést belőle,hát mondjuk úgy hogy negatív emléket hoz magával a dolog,sokszor semmi nem lett az éjszakából
két célom van, az egyik hogy ismerkedjek és valami normálisat összehozzak, a másik hogy jól érezzem magam bulikban és megtanuljak relaxálni és xrni a világra.
Azért ilyen bulikban nem olyan bonyolult dolog a tánc.
Én társasággal szoktam menni, de általában 5 perc alatt elhagyom őket. Irány a pult, pár pia, aztán gyerünk táncolni. Keresem a szemkontaktust lányokkal közben. A tekintetéből látszik hogy szabad e a pálya vagy sem. Ha szabad, akkor táncolunk egy darabig, majd kimegyünk cigizni vagy megiszunk valamit és közben beszélgetek vele majd elkérem a számát. Ennyi az egész. Nem egy atomfizika buliban ismerkedni, de komoly kapcsolatot ne ott keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!