Van egy tök jó képem amit kiraknék Facebookra de észrevettem rajta egy nagy hibát, szerintetek kimerjem tenni? Több lent.
Csak az arcom van rajta, télleg nagyon jó a kép, le van szűrkitve, filter nincs rajta igazából. A képen az egyik orrlikam úgy néz ki mintha lenne benne fika mert kicsit lóg valami fekete, de az csak árnyék pedig, az a baj hogy a másik orlikamon nincs olyan.
Tüntessem valahogy el, vagy senki nem hiszi hogy az a fekete kicsi kilógó folt az orromnál fika?
2/ te van a mindjárt megmondom én neked micsoda....
Azért nem csinálok magamról több képet mert sajnos rólam nehéz nagyon jó képet csinálni, mert kicsit hazudtam a facebook ismerőseimnek és ha megtudnák hogy igazából hogy nézek ki, mindegyik törölne, ezért van 3 képem amit váltogatok profilnak mindig. Végre lett egy jó negyedik képem is magamról erre ott az a hülye fika az orromba.....
Ha úgyse akarod, hogy megtudják miként nézel ki valójában akkor tedd be Marlon Brando egyik fiatalkori képét.
Neki nem lóg fika az orrából mint neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!