Szerintetek lesz rá lehetőségem?
Ha eddig nem nagyon volt olyan sok lehetőségem arra, hogy elmenjek diszkóba, házibuliba, koncertekre hasonló helyekre a jövőben lesz még rá lehetőségem életem során?
Koncerten nyilván voltam már az akkori barataimmal de annyira sokszor még nem.
19 éves lány vagyok
Attól függ, miért nem volt rá eddig lehetőséged? Olyan helyen laksz, ahol nincs szórakozási lehetőség? Vagy a baráti társaságod nem jár ilyen helyekre, senkivel nem tudsz oda elmenni? Esetleg gátlásosságból nem mertél ilyen helyre menni?
Szerintem ha a baráti társaságod nem ilyen bulizós vagy te vagy hozzá gátlásos, ez nem fog változni akkor sem, ha elköltözöl olyan helyre, ahol rengeteg szórakozási lehetőség van. De akkor én a helyedben nem erőltetném. Nem fogod magad jól érezni bulizós társaságban, ha te nem vagy az.
Máshol kell ismerkedni. Nem maradsz le semmiről amúgy, max. egy tucat egyéjszakásról. Szerintem. Ha ki is alakulna valami komolyabb, mit kezdenél egy valószínű jóval extrovertáltabb sráccal?
Én se jártam soha semmilyen buliba, táncos helyre meg pláne nem. A fiúk átnéztek rajtam, minek árultam volna petrezselymet az ilyen bulikban?
Nem csak buliban lehet ismerkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!