Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek lesz rá lehetőségem?

Szerintetek lesz rá lehetőségem?

Figyelt kérdés

Ha eddig nem nagyon volt olyan sok lehetőségem arra, hogy elmenjek diszkóba, házibuliba, koncertekre hasonló helyekre a jövőben lesz még rá lehetőségem életem során?

Koncerten nyilván voltam már az akkori barataimmal de annyira sokszor még nem.

19 éves lány vagyok

2021. okt. 6. 21:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne lehetőséged?
2021. okt. 6. 21:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Azért mert szerintem már túl öreg vagyok
2021. okt. 6. 21:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Még én se voltam ilyen helyeken 17f
2021. okt. 6. 21:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor ismerkedjetek össze, aztán menjetek!
2021. okt. 6. 21:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy túl öreg. Ha szeretnél és van rá lehetőséged nyugodtan szórakoz. Van nálad sokkal idősebb is akik járnak ilyen helyekre.
2021. okt. 6. 22:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám, hogy amíg van lábad, mehetsz ilyen helyekre, de még nélkülük is nyugodtan mehetnél. Mi tart vissza attól, hogy menj ilyen helyekre?
2021. okt. 6. 22:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Semmi csak kíváncsi vagyok, hogy attól, hogy eddig nem volt rá lehetőségem a jövőben vajon lesz e
2021. okt. 7. 00:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, miért nem volt rá eddig lehetőséged? Olyan helyen laksz, ahol nincs szórakozási lehetőség? Vagy a baráti társaságod nem jár ilyen helyekre, senkivel nem tudsz oda elmenni? Esetleg gátlásosságból nem mertél ilyen helyre menni?

Szerintem ha a baráti társaságod nem ilyen bulizós vagy te vagy hozzá gátlásos, ez nem fog változni akkor sem, ha elköltözöl olyan helyre, ahol rengeteg szórakozási lehetőség van. De akkor én a helyedben nem erőltetném. Nem fogod magad jól érezni bulizós társaságban, ha te nem vagy az.

Máshol kell ismerkedni. Nem maradsz le semmiről amúgy, max. egy tucat egyéjszakásról. Szerintem. Ha ki is alakulna valami komolyabb, mit kezdenél egy valószínű jóval extrovertáltabb sráccal?

Én se jártam soha semmilyen buliba, táncos helyre meg pláne nem. A fiúk átnéztek rajtam, minek árultam volna petrezselymet az ilyen bulikban?

Nem csak buliban lehet ismerkedni.

2021. okt. 7. 02:13
 9/11 A kérdező kommentje:
En pont extrovertált vagyok és szeretek szorakozni, pont a baráti társaságom nem volt ilyen
2021. okt. 7. 02:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont van rá esélyed, ha találsz hozzá társaságot és olyan helyre mész, ahol van szórakozási lehetőség.
2021. okt. 7. 02:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!