Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szeretitek ti is a közvetlen...

Szeretitek ti is a közvetlen embereket?🥰

Figyelt kérdés
Két lány ma megölelt és beszélgettünk pedig csak látásból ismerem őket és már így is tök kedvesek voltak.:):)

2021. okt. 6. 15:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha kedvelem őket vagy szimpatikusak, akkor ölelgessenek nyugodtan amennyit akarnak.

Ha nem azok, akkor hagyjanak békén az öleléseikkel!

2021. okt. 7. 11:40
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
9 vok. Akik lepontoznak is ugyan olyanok. Azt hiszik különbek. Közben ők is otthagyják egymást a szrba
2021. okt. 8. 08:59
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Nálam ez a szűrő. Én közvetlen vagyok, a közvetlenek ezt jó néven veszik. A flegmák, a távolságtartók, a kardotnyaltek meg szépen lepattannak rólam, mert nem jön be a stílusom nekik, ahogy nekem meg az övéké. Mindenki barátkozzon a magafajtával. Így van jól.
2021. nov. 27. 16:50
 14/15 anonim ***** válasza:

#13 introként én meg a túl nagyhangú, mindenkivel is összebratyizósakat tartom flegmának.

Amúgy én egyáltalán nem vagyok az attól, hogy nem vagyok közvetlen. Csak szimplán félénk vagyok először.

2023. márc. 11. 01:10
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

"én meg a túl nagyhangú, mindenkivel is összebratyizósakat tartom flegmának"

Flegmának nehezen, mert a flegma(tikus) ember a hűvös, egykedvű, érdektelen, sok esetben közönyös embertípust jelenti, a nagyhangú, bratyizós az minden, csak nem flegma.

2023. márc. 14. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!