Mentek kirándulni,túrázni az erdőbe,hova mentek pisilni, mikor nincs kirakva wc, de állandóan tele a turistaút?
Ilyenkor mit illik csinálni.30km turista út, sehol egy nyilvános wc.Férfiak,nők ilyenkor hogy bírják ki?
Csak max 5-10 embert láttam, aki hirtelen letért az ösvényről de totál látszódott hogy megy pisilni, mert semmit nem takarnak a növények most már.
Szegény nő is feljebb ment, sokan inkább tiszteletből nem néztek oda...
Ilyenkor mi a helyes döntés?
Kuka 6 km -enként volt kirakva ahol volt pihenőhely.
de wc-t egyik ilyen helyen se láttam, pedig rengeteg kisgyerekes család is volt.
Főleg a nőknek kellemetlen, mert nekik rosszabb így pisilni, egy férfi elfordul kicsit egy fa tövében és pisil.
de ahogy írtam volt egy nő neki is szintén nagyon kellett hiába ment ő feljebb a domboldalra, igazából tisztára alá lehetett látni és szegénynek így kellett pisilni.
Nagyon rossz hogy erre nem gondolnak.
Na de most őszintén...
Aki természetbe megy, az számoljon ezzel. Aki meg ennyire pánikbeteg hogy "jajj meglátnak" az ne menjen ilyen helyekre.
Kérdező!
Szerinted az erdő vadjai is kijárnak valamelyik fizetős wc-be?!
Bokor, kő, hasonló tereptárgy takarásába megyek.
De 20-30 km még talán ki is bírható hazáig.
Szerintem jó, hogy nem építenek mosdókat az erdő közepére, semmi keresnivalója ott...
A szemetet is haza lehet vinni, ha nincs kuka. (Ha van, akkor se szeretem használni, szétfújja a szél és széttúrják a vadak, nem is értem hogy engedélyezhetik..)
Egyszer elgyalogoltam A faluból a B-be, egy erdősebb területen, és útközben amikor nagyon kellett, bebújtam egy bokrosabb részre.
Egy ember átlagosan 7 másodpercig pisil, azalatt a 7 másodperc alatt simán el lehet intézni úgy, hogy ne lássanak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!