Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fehér(magyar) lányok le...

Fehér(magyar) lányok le állnának egy roma fiúval? félek magyar lányokkal beszélni mert azt hiszem romaként offos viszont nem vagyok olyan mint a többi roma normális családdal rendelkezem és ha nem lenne barna a borszínem nem is lenne le vehető

Figyelt kérdés

2021. szept. 27. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Na a sok írigy, hogy lepontozza a normális válaszokat.

Igen, teljesen mindegy kinek milyen a származása, az számít, hogy milyen ember! Én is csak biztatni tudlak. Merj ismerkedni! És aki emiatt megbélyegez, az az ő szegénységi bizonyítványa!!! :)))

Valaki még egyszer jól fog járni veled kérdező! Állj így hozzá! :) Viszont nézd meg, milyen lánnyal állsz le, mert a magyar lányok között is van sok "szélhamos".

30N

2021. nov. 8. 21:16
 12/13 anonim ***** válasza:
49%
12, Én inkább veled nem állnék szóba. Ha így viszonyulsz az embertarsaidhoz, egy másik kultúrához, akkor van még mit fejlődnöd. Nem "szexi" ez a magas lóról beszélés. És tudod mi a rossz benne? Hogy nagyot lehet onnan fentről esni... Kívánom a sikeres érzelmi fejlődést az életedben! :)
2022. márc. 2. 12:15
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Azért, mert nem tetszik a válasz és törölve lett, attól még ez van és nem is szeretnék a szemedben szexinek látszani , semmi szükségem rá. A véleménye mindenkinek meglehet, sőt.... köszönöm, nem kérek belőle, te ismerkedj nyugodtan cigánnyal, meg mindenki, akar, álljon le velük, én biztosan nem fogok. Emiatt semmilyen érzelmi fejlődésre nincs szükségem, attól, hogy nekem semmi ingerenciám bekerülni egy olyan családba , ahonnan jó eséllyel ha akarok, nem szabadulok és a lehető legtávolabb akarom magam tartani ettől a csoporttól, még nem ülök magas lovon. Na minden jót !
2022. márc. 2. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!