Hogyan legyek nyitott?
Nem vagyok introvertált. Nem élvezem, ha egyedül vagyok. Az osztályban nem sikerül kiállítani barátságokat ,azok vagy cikiznek, vagy csak házi miatt keresnek(fiús osztály). Kevés az önbizalmam, nem vagyok jól el egyedül.
Vannak barátaim, de csak akkor keresnek ,ha nekik kell valami, vagy problémájuk van. Nem érzem magam jól velük. Sokszor érzem egyedül magam.
Mindig azt mondják az olyanok barátkoznak, vannak veled szívesen, akikhez hasonló vagy, de nem vagyok olyan ,mint ők. Egyszerűen tudom. Szeretnék kinyílni, és végre otthagyni őket. Hogyan lehetnék nyitott, baratságosabb?
17l
Ez egy elég nehéz kérdés, főleg ha egy olyan környezetben vagy, ahol nem érzed jól magad, illetve kb. csak kihasználnak, ha kell nekik valami tőled.
Az egyik opció az, hogy valami közös foglalatosságot csinálsz velük, megpróbálsz jobban megismerkedni velük.
Ha ezt kb. már elvből is elutasítod, akkor máshol kell barátokat szerezned. Ha van valami hobbid, érdeklődési köröd, akkor ott érdemes körülnézni, mivel így már megvan legalább egy közös téma. Habár ilyen korban elég nehéz ismerkedni, mivel kb. egész napod az osztályban töltöd.
Ha van egy másik lány ismerősöd, akkor vele menj el valamilyen találkozóra, hol több barátnője is ott lesz, hátha be tudsz illeszkedni abba a baráti körbe.
Én is jelenleg valami ilyesmivel küzdök, szóval ezek tényleg csak tippek.
21F
Köszönöm a válaszod 1-es. Megpróbálkozom vele.
2-es, így én semmiképpen sem szeretnék annak a közösségnek a tagja lenni. Egyáltalán szeretne bárki is? Épp ez a problémám, hogy ott szeretném őket hagyni. Másrészt szerintem félreértettél. Cikizni az osztály proli része szokott,a "barátok" nem.
nehéz szituáció de semmikép sem egyedi,
sajnos csak is akkor tudsz valamihez is kezdeni ha magadba nézel és feltárod a saját hiányosságaidat problémáidat
aztán szépen lassan kimozdulsz a komfort zónádból, egyre jobban és jobban épp annyira amennyire még képes vagy és egy másik irányba változni
és szépen lassan arra leszel figyelmes hogy jobban leszel változól, fejlődsz jellemben viselkedésben mindenhogy
sok idő pláne h tényleg egyedül vagy állítolagos barátok ide v oda
de máshogy nem lehet
vag van a könyebbik lehetőség keresel magadnak valakit akivel ketten ellesztek barátok meg épp annyira kerülnek csak képbe amennyire ők tesznek érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!