Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan legyek nyitott az...

Hogyan legyek nyitott az emberekhez?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok. Párszor lepattintottak a lányok mert nem jövök be nekik stb. Nem jó viselem ha elküld a fenébe, érzékeny vagytok az ilyen dolgokra. Utóbbi időben depressziós vagyok, sokat agyalok dolgokon. Nagyon hiányzik egy barátnő akit meg tudnék ölelni és az egészségem is javulna biztos. Szüleim azt mondják, hogy jojjek ezzel a lánnyal össze stb. De én félek hogy elküld a fenébe. Hogy küldjem ki őt egy pizzára. Egy lányt el hívtam és azt mondta hogy nincs ideje hogy ő neki másik tetszik. És ha ez a lány is ezt mondja akkor nehezen viselném. Szenvedek legbelül, hogy nem tudok megbízni valamilyen lányban, mert már annyian elküldtek vagy megbántottak.

Hogyan győzzem le a félelmet?

Hogyan nyissak meg az emberekhez?

Már 2.nap hogy későn mentem aludni és 2szer is felkeltem éjjel. Nehezen aludtam el este és ez is aggaszt hogy mi végett nem tudtam elaludni. Csak néhányszor fordul ez elő. Alvás előtt szokok bevenni 2 SEDATIF PC-t. Ha veszek mely levegőt akkor reszket a lélegzetem mintha sírtam volna de nem sírtam de a nap folyamán el sírtam volna magam rendesen, lehet jobb lenne de nem hagyom el magam és erőlködök magamon.

Mi a véleményetek? Köszi a válaszokat.

2018. márc. 26. 19:26
 1/2 A kérdező kommentje:
Érzékeny vagyok az ilyen dolgokra **
2018. márc. 26. 19:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a problémám én beszélgetéssel ütőm el az időt zene hallgatással film sorozat nézésével a házi kedvenceimmel való törődés játszás feltölt energiával és örömmel.

Mit szólsz hozzá ?

Próbáld ki ezt te is

2018. márc. 26. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!