Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 26-30éves kór körül mennyire...

26-30éves kór körül mennyire találni szingli jól kinéző nőket?

Figyelt kérdés

Jelenleg 21éves vagyok, eddig 3nővel voltam együtt, és ha csajozni akarok akkor ki megyek a suli elé, és ott 17-18év körüli lányokkal meg tudok ismerkedni.

Viszont napról napra öregszem,

És mivel a rossz tapasztalatok alapján nem akarok jó darabig hosszú távú kapcsolatot, lehet hogy 26éves létemre is szeretném élni a csajozós korszakom.

És az érdekel engem konkrétan, hogy célszerű lenne e még most ki alakítanom komolyabb kapcsolatokat, akiket később felkereshetek, vagy lesz rá lehetőségem, hogy 26éves fejjel is csajozhassak?

És ha igen, akkor ezek a nők hol szoktak lenni? Hova járnak kikapcsolódni?

2021. szept. 21. 13:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂

egyszerű vagy, mint egy gemkapocs vazz😂

2021. szept. 21. 14:42
 12/15 anonim ***** válasza:
36%

Miért kell szinglinek lennie?...

Első 7 komoly kapcsolatomból 5 nem volt szingli, mikor felszedtem.

2021. szept. 21. 15:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
30 vagyok, az a helyzet, hogy 25 körül csökkenni kezd a szinglik száma. Egyre nehezebb normális embert találni, aki nem foglalt és ez ismerőseim tapasztalata is, nem csak az enyém. Én is 4 éve stabil kapcsolatban vagyok, mindenki házon, gyereken pörög körülöttem 3 éve.
2021. szept. 21. 18:14
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen pasikat kerültem el mindig is jó messzire...
2021. okt. 24. 11:20
 15/15 anonim ***** válasza:

25 éves nő létemre sosem volt senkim, nem vagyok egy nagy társasági lény sajnos. Az egyetem sem arról szólt, h milyen menő bandázni hasonló gondolkodású emberekkel, lett 2 barátnőm, velük meg nem bulizunk, és nincs kivel ismerkedni. Értelmes, intelligens és normális ferfiak pedig már 20 éves korukban sincsenek egyedül, szóval az egyetemi ismerkedés is elég nagy zsákutca, főleg, mert sokan csak tengeni-lengeni vannak, semmi életcéllal. Dolgoztam is egyetem alatt szinte végig, de munkahelyeken sem voltak olyan férfiak.

Az van előnyben, aki alapból is társasági lény, esetleg imád inni/cigizni, lazán veszi a dolgokat stb. A minden vizsgát/es mindent is túlaggódó emberek nem igazán találnak párt, mert hozzám 10/9 embernek nincs türelme.

Online ismerkedni meg nekem nincs türelmem, se időm heti 40 óra mellett.

2021. nov. 28. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!