26-30éves kór körül mennyire találni szingli jól kinéző nőket?
Jelenleg 21éves vagyok, eddig 3nővel voltam együtt, és ha csajozni akarok akkor ki megyek a suli elé, és ott 17-18év körüli lányokkal meg tudok ismerkedni.
Viszont napról napra öregszem,
És mivel a rossz tapasztalatok alapján nem akarok jó darabig hosszú távú kapcsolatot, lehet hogy 26éves létemre is szeretném élni a csajozós korszakom.
És az érdekel engem konkrétan, hogy célszerű lenne e még most ki alakítanom komolyabb kapcsolatokat, akiket később felkereshetek, vagy lesz rá lehetőségem, hogy 26éves fejjel is csajozhassak?
És ha igen, akkor ezek a nők hol szoktak lenni? Hova járnak kikapcsolódni?
A félre értések elkerülése végett:
26éves létemig futo kalandokat akarok keresni, nem komoly kapcsolatot.
Viszont 26éves létemre lehet ki akarok alakítani komoly kapcsolatot, de lehet hogy nem.
Ezért érdekel, hogy abban a korban lehet e találni futó kalandokat, vagy olyan nőt, aki szingli, és komolyabb kapcsolatba is bele menne
Aki így fogja fel, az meg is érdemli, hogy egyedül maradjon...
Nekem is előadtak valami hasonlót még 22 éves koromban. Vállat vontam és randiztam olyannal, aki többre méltat. 25 vagyok, mára már a vőlegényem, a delikvens meg azóta is züllik csöndes magányban és néha próbál irkálni hülyeségeket, csak nem válaszolok neki.
Te kis huncut... :D Azt se tudod mit akarsz, de a nő azért legyen benne az alkalmi b@szásba is, meg ha az érdekeid úgy kívánják, akkor legyen kapható "komolyabbra" is. (gondolom kéne, aki elvégzi a házi munkát stb.)
Igen, biztos sok ilyen nő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!