Tényleg ennyire nehéz egy normális szingli lányt találni?
Eszembe sincs leszólni az összes lányt, valószínűleg én keresgélek rossz helyen. 25 éves vagyok, nincsenek nagy elvárásaim...a lány ne legyen agyonsminkelve és ne dicsekedjen, hogy hányan dugták meg és mennyit tud inni. Legyen egy hobbija amit szeret, még ha nem is az a munkája és látszódjon rajta, hogy szeret élni.
Számomra irritáló ha egy lány a szexélményeiről dicsekszik a barátnőinek vagy, hogy mennyit ivott a tegnapi bulin.
Ilyen lany sajnos keves van. Aki van, az pedig nem singli, illetve...
Nezd, a te korosztalyod még nem.az a fajta, mint a mai 16-17 evesek... Ok vmivel masabban fogjak fel ezt.
Ha talalsz is olyant, aki az elvarasaidnak megfelel, akkor is lehet h sok fiuval volt mar, csak nem vallja be.
Sajna a,mai fiataloknak mar az az elet h buli, szex, buli szex....
Sok sikert!
pedig az nagyon jó érzés,hogy a csaj elmeséli a barátnőinek,hogy egy igazi megállíthatatlan szenvedélyes nagyfarkú vadállat vagy az ágyban.
aztán érdekes módon a barátnők akik eddig csak gyanúsan méregették a bűnözőre hajazó arcodat amikor megjelentél,utána akkora mosollyal adnak nagy cuppanós puszikat és akkora mosollyal üdvözölnek,hogy öröm nézni.
szóval növessz fa-szt és akkor téged is majd ki tud beszélni pozitív értelemben a nő.
nem csak olyanokat,hogy bakker aranyos,de törpe farkú:(
Nem az. Csak elég sok lánnyal kell hozzá ismerkedni.
Hány lányt szólítottál meg ismerkedési céllal az utóbbi 1 hónapban? Fél évben? 1 évben?
Tudod mit csinálsz? Hogyan kelts érdeklődést a lányokbnan, hogyan kérd el a számukat, hogyan kell randizni, megcsókolni őket, stb.
Ha valami hibádzik, akkor inkább szerintem valami a fentiek közül. Én valahogy relatíve könnyen tudok normális lányt találni.
Aki igy forditja le es hasznalja a single-t, annak igen.
En javaslom, hogy egyet akassz le a kinalatbol magadnak, mert 30 evesen a mar ocsmany lesz a helyzet. Addigra az osszes jo elkel.
A legjobban szemelyesen tudsz ismerkedni. Menj el uszni, sikloernyozni, kerdezd meg merre mennek a kollegak munka utan, valassz egy sportot amit rendszeresen uzol es sok lany van.
Ragad meg az elsot es poar ev mulva rajon a kislany, hogy ahogy kozelit a 30-hoz egyre kevesebb az eselye hogy talal jobbat es veled marad.
Nem értem az eddigi válaszolók hogy látják ilyen patetikusan és negatívan a helyzetet.
Most épp nincs nő az életemben. Eddig bármikor ha azt mondom hogy "Rajt!", akkor mostantól kezdve 10 nap-két héten belül tudnék találni lányt akár szexre, akár tartós kapcsolatra. Odamegyek mondjuk két hét alatt 50 lányhoz? Már 10-20 után szokott lenni, aki bőven vevő rám, tudok vele randizni, stb.
Szerintem a ti egyik nagy problémátok inkább az lehet, hogy nem próbálkoztok elég lánynál. Komolyan tényleg nem értem amúgy a dolgot. Ha akarok mához két héten belülre szerzek barátnőt vagy szexpartnert. Azt hittem ezzel ha nem is mind, de azért a legtöbb férfi így van.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!