Abba hagyjam az egyetemet, ha egyszerűen megöl a magány?
Nincsenek barátaim se haverjaim az egyetemen/koliban, minden nap egy kínszenvedés. Egyszerűen csak arra tudok gondolni, hogy még egy kicsi szenvedés és mindjárt meg van a diploma.
Megéri egy teljesen idegen környezetben tengetnem a mindennapjaim csak azért, hogy többet keressek majd?
Hát, normális esetben az embert érdekli, amit ott tanul, azért jár oda. Nem csak a haverok és a buli kedvéért.
Amúgy, ha kollégiumban nincsenek haverjaid, akkor mit gondolsz, hol lesznek majd? Azt képzeled, munkahelyen mindenki csapatostul haverkodni akar majd veled?
Szerintem te kb. akárhol leszel és akármit csinálsz, magányos leszel.
#1 dolgoztam már gyakornokként, sokkal jobban kijöttem a munkatársaimmal, annak ellenére, hogy idősebbek voltak. Egy-két hetente volt valami csapatépítő is, vagy csak egy random grill.
Egyszerűen sokkal jobb volt az a közeg, nem tudom miért, hiszen itt pedig végtelen ember van, akivel beszélhetnék
Igen megéri folytatni.
Ha abbahagyod, akkor sem oldódik meg a problémád, ugyanolyan magányos maradsz.
Egyébként miért nem tudsz legalább haverkodni a koliban?
Munkahelyen mi lesz veled? Nem bántani akarlak ezzel, de gondolj bele, hogy min kéne váéltoztatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!