Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan, hogy valakinek...

Van olyan, hogy valakinek egyszerűen nem válnak be a párkapcsolatok, az önálló létezésre van szüksége?

Figyelt kérdés

Szeretnék családot, de együtt aludni, időt tölteni akkora downside. Itt nem az illetőről van szó, hanem a tényről, hogy nem saját magam nyugodalmában, komfortjában kell élnem. Külön élve pedig ugye nem lehet csinálni.

Csókolózni, szexelni nem olyan nagy dolog, mármint simán meg lehet nélküle az ember. Azt hittem majd annyira boldog leszek, de rájöttem, hogy egyedül sokkal jobb volt. Érdemes folytatnom? Idővel hozzászoknék a kellemetlen dolgokhoz? Vagy ha nagyon úgy érzem ne féljek szakítani és újra magányban élni, hiszen attól még ugyanúgy pörög tovább az élet, és a gyereknemzés nem a minden?

2021. jún. 26. 02:08
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Szerelemből kellene párt választani és akkor automatikusan megoldódnának ezek a problémáid.
2021. jún. 26. 02:26
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Én is ilyen vagyok.
2021. jún. 26. 04:04
 3/9 anonim válasza:
76%

Nekem is jobb egyedül...

Nem kell elviselnem a másik rigolyáit...

Elvagyok én magamban....

2021. jún. 26. 05:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Én kórházi okok miatt nem tudom mit jelent a másikkal együtt lenni. Kötődési szorongásom van: amikor mellettem van vki, nem tudok meglenni vele, ha meg nincs mellettem, akkor hiányzik. Ez a nők felé van.
2021. jún. 26. 05:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen embertípus. Ne aggódj, ez nem betegség vagy hiba. Egyszerűen így érzed jól magad. Élhetsz egyedül teljes, boldog életet.

A családról annyit, hogy esetleg fogadhatsz örökbe/lehetsz nevelőszülő, ha ez még belefér.

2021. jún. 26. 06:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vannak olyanok akiknek nem kell párkapcsolat.
2021. jún. 26. 07:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
40 éves férfiként egyedül élek, jól érzem magam, de azért hiányzik egy társ akihez odabújhatok.
2021. jún. 26. 09:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Kezdem a végéről: Nem, a gyereknemzés nem minden. Nem attól leszel valaki, hogy szaporodsz, ez az alap biológia, se ész se teljesítmény nem kell hozzá.

Egyébként én is ilyen vagyok, egyedül érzem jól magam. De szerintem a párkapcsolat, családalapítás és teljes magány között azért elég sok minden van. Tartalmas élet, hobbi, barátok, önmegvalósítás stb.

Neked kell megtalálni, hogy valójában mennyire is van szükséged párkapcsolatra és milyen minőségben.

2021. jún. 26. 15:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Kezdjük az eleje előtt. Nekem az ismrerkedéssel, társtalálással van tele a.....(direkt nem keresést írtam, elvem hogy erőltetett kereséssel nem lehet célt érni)

Játszmázások,egy nőre 5pasi nyomúl versenyezni....lelkemet kitenni és eltipródni. Ennek folyamán megszoktam a magányt. Rendszeres szex szeretve lenni dolog jó de lassan már el sem tudom képzelni. Amúgy tgk sofőr vagyok. Pl emberek discoba strandra csapatban járnak,nekem a csapat teher volt ,mindig problémázott valaki.

Kapcsolat is ilyen inkább egyedül nyugodtan mint kapcsolati idegességek. 2komoly pár futó kapcsolatom volt,millió szép emlék melett sok kellemetlen is bennem maradt.

2021. jún. 26. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!