Hogyana utasítanátok vissza egy meghívást lánybúcsúra? Mit mondanátok hogy miért nem tudtok elmenni rá?
"Ne haragudjatok, de arra a hétvégére már a szüleimmel van programom".
Ennyi, te védve vagy a férjed meg attól még mehet nyugodtan legénybúcsúra. Ha meg valaki nagyon firtatja, akkor jöhet a festés, nagytakarítás, kirándulás...stb szöveg úgyse fognak utánad kutatni.
Én is jártam már így, hasonló kifogással éltem, viszont annyit megtettem, hogy valamennyit beleadtam a buliba, mert tudom milyen szar, amikor kiszáll 2-3 ember és a tervezett költségek (bulikellék, program, pia...) megugranak, ha /főre nézzük. Illetve küldtem egy videó üzenetet, hogy sajnálom, hogy nem lehetek ott, de remélem nagyon jól fog telni a napja/estéje és jó szórakozást kívánok, a lagzin találkozunk. Így sértődés sincs a dologból.
"Nem, mert más programom van."
Ha érdeklődik, hogy micsoda, akkor vagy kitalálsz valami láthatóan kamu dumát ("aznap fog elleni Erzsi mama deguja, és ott akarok lenni"), vagy egyszerűen megmondod, hogy ehhez nincs köze.
Lehet lepontozni, de annyira szánalmasak akik mindenféle hazugságra buzdítanak, miközben simán meg lehetne mondani az igazat is főleg, hogy gyakorlatilag vadidegenekről van szó.
Mondjuk a másik felet sem értem, akik meghívnak egy belsőséges lánybúcsúra egy vadidegen csajt.
14
Pont hogy 0-ra lettem szavazva a hazugságok miatt..
Hihető dolgot kért,azokat írtam,az is szánalmas,hogy tul.képpen a hasznos válaszom 0 lett.
Egy szorongó ember sokszor vetemedik kegyes hazugságra,mert nem akar magyarázkodni,mert attól is görcsöl. Én is ilyen vagyok,sajnos ismerem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!