Ti milyen indokkal utasítanátok vissza a barátotok esküvői meghívását?
Gyerekkori barátom, de már csak látszat (évente egyszeri) kapcsolat van közöttünk, szóval se időt se pénzt nem akarok erre áldozni.
Általában a kendőzetlen őszinteség híve vagyok, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy azt mondom neki, hogy nincs kedvem menni. Ráadásul messze is lesz.
Köszi-puszi de nem tudok menni, családi ünnep miatt.
Küldünk valami jelképes ajándékot azért, sok boldogságot!
Köszi, a családi összejövetel jónak tűnik.
Addig én is eljutottam, hogy valami miért nem érek rá, de hogy mégis mit mondhatnék, mi miatt... arra nem volt ötletem.
Pobt azon a héten mész külföldre nyaralni, természetesen màr ki van fizetve a szàllàs és a repülőút is.
Vagy ha olyan a munkád, akkor épp akkor lesz x rendezvény amire köteles vagy menni.
Gondolom a barátod azért hívott meg mert neki te még nagyon fontos vagy. Te viszont valami más miatt(féltékenység?) nem akarsz elmenni.
Férjem a gyerekkori barátaitól messze lakik, de mikor a szülövárosába utaznunk(kb 2 évente) össze jön a 4 fiu és mi a családjaik, és nagyon örülnek egymásnak. ?Evközben alig van kapcsolatuk, de az nem azt jelenti, hogy nem fontosak egymásnak.
5-ös! Ezt kicsit túlgondoltad. Valójában az az igazi probléma, hogy miért nem építettem le a felesleges kapcsolataimat már évekkel ezelőtt. Vannak nekem is olyan barátaim, akiket a férjed kapcsán említettél, de ez a srác spec. nem ilyen.
6-os! Nem tudom elképzelni, hogy egyszerűen ennyit mondjak. Előbb mondanám azt, hogy nincs kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!