A lakótársam (egyben a főbérlőm) nem engedi,hogy ott aludjon a párom. Ez normalis?
Ez jogos? Nincsen szerződésünk. Heti 1 alkalomról lenne szó de nem engedi mert zavarja ha olyan alszik itt akit nem ismer.
Tavaly is itt laktam, kiegyeztünk a heti egy alkalomban. Nagyon csendben voltunk, nem zavartunk senkit. De most mar ezt a heti egyet sem hagyja es akkor is engedelyt kell kerni ha csak atjon 1-2 orara. Ez normalis?
Több mint 2 és fel eve egyutt vagyunk. Rengeteg alkalom volt megismernie de sosem jön ki a szobájából.
Amikor meg talalkoztak meg koszonni sem volt hajlando.
Így én vagyok a barátomnál többet és így oldjuk meg. De azért így kényelmesebb lenne ha nem csak én mennék mindig.

Nem értem miért nem költöztök össze aztán kész. Miért kell 2.5 év után még hol itt hol ott aludni, ki a főbérlő, hogy megmondja hogyan élj? Nem kötelező Neked ott élni. Ha nem tetszik, keress más helyet. Féltékeny, vagy bármi lehet a háttérben, meg kell érteni, hisz övé a lakás.
Mi főiskolásként 10-en laktunk egy tetőtéri lakásban, 3 szobában, a főbérlőnéni alattunk lakott, megtiltotta, hogy bárki bemehessen hozzánk, pláne ott aludjon. 2 hónap alatt a szobatársammal átmentünk kollégiumba, ahol nem volt ilyen vaskalapos szigor, ráadásul olcsóbb is volt. Ott közös szobám volt a barátommal később, ami csak a kettőnké volt. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Ha fontosabb neked, hogy a főbérlőddel élj, akkor fogadd el a játékszabályait is. Vagy beszélj vele, hogy gondolja át újra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!